Повезане вести

„Екс паћенице и јаднице су га јуриле да се удају за њега“: Јована Јеремић проговорила о бившим девојкама свог партнера – Није…

„Екс паћенице и јаднице су га јуриле да се удају за њега“: Јована Јеремић проговорила о бившим девојкама свог партнера – Није…

Нова 03.07.2024
Водитељка проговорила о вези са бизнисменом Драганом Станковићем. Водитељка Јована Јеремић последњих пар година важи за најпопуларнију на сцени међу својом браншом што доказују и прегледи на њеним социјалним платформама… »
"Ја сам фирма у фирми, о томе су размишљале екс паћенице": Јована ударила на Драганове бивше, и споменула удају

"Ја сам фирма у фирми, о томе су размишљале екс паћенице": Јована ударила на Драганове бивше, и споменула удају

Мондо 03.07.2024
Јована Јеремић у срећној је вези са бизнисменом Драганом Станковићем, који је сада прати у стопу. Јована Јеремић у срећној је вези са бизнисменом Драганом Станковићем, који је сада прати у стопу. Јована Јеремић је сада открила… »
"Екс паћенице и јаднице су га јуриле да се удају за њега" Јована Јеремић ударила на бивше жене богатог пекара, споменула и…

"Екс паћенице и јаднице су га јуриле да се удају за њега" Јована Јеремић ударила на бивше жене богатог пекара, споменула и…

Курир 03.07.2024
Јована Јеремић у срећној је вези са бизнисменом Драганом Станковићем, који је сада прати у стопу. Јована Јеремић је сада открила појединости из њихове везе, а у једном тренутку осврнула се и на Драганове бивше девојке, које су… »
"Екс паћенице и јаднице су га јуриле да се удају за њега": Јована Јеремић ударила на бивше девојке Драгана Станковића: Ево да…

"Екс паћенице и јаднице су га јуриле да се удају за њега": Јована Јеремић ударила на бивше девојке Драгана Станковића: Ево да…

Блиц 03.07.2024
Јована Јеремић у срећној је вези са бизнисменом Драганом Станковићем, који је сада прати у стопу. Јована Јеремић је сада за "Блиц" открила појединости из њихове везе, а у једном тренутку осврнула се и на Драганове бивше девојке… »

Вести дана »