Повезане вести

Еуро 2024: „Најбоља голманска одбрана коју сам видео у животу", коментари о турском чувару мреже Мерту Гуноку

Еуро 2024: „Најбоља голманска одбрана коју сам видео у животу", коментари о турском чувару мреже Мерту Гуноку

Блиц 03.07.2024
Мерих Демирал јесте херој турске фудбалске репрезентације и Турске уопште, јер је командовао одбраним и постигао два гола која су их одвела у четвртфинале Европског првенства у Немачкој, али подједнаке заслуге припадају и голману… »

Јужне вести 03.07.2024
РЕУТЕРС/Лиси Ниеснер Чудесна одбрана Мерта Гунока Мерих Демирал јесте херој турске фудбалске репрезентације и Турске уопште, јер је командовао одбраним и постигао два гола која су их одвела у четвртфинале Европског првенства у… »
Еуро 2024: "Најбоља голманска одбрана коју сам видео у животу", коментари о турском чувару мреже Мерту Гуноку

Еуро 2024: "Најбоља голманска одбрана коју сам видео у животу", коментари о турском чувару мреже Мерту Гуноку

НИН 03.07.2024
Мерих Демирал јесте херој турске фудбалске репрезентације и Турске уопште, јер је командовао одбраним и постигао два гола која су их одвела у четвртфинале Европског првенства у Немачкој, али подједнаке заслуге припадају и голману… »

Радио 021 03.07.2024
Било је разних драматичних ситуација на Европском првенству у Немачкој, голова у последњим минутима, али о одбрани Гунока ће се причати годинама. РЕУТЕРС/Лиси Ниеснер Чудесна одбрана Мерта Гунока Мерих Демирал јесте херој турске… »

BBC News 03.07.2024
Било је разних драматичних ситуација на Европском првенству у Немачкој, голова у последњим минутима, али о одбрани Гунока ће се причати годинама. Мерих Демирал јесте херој турске фудбалске репрезентације и Турске уопште, јер је… »
Еуро 2024: „Најбоља голманска одбрана коју сам видео у животу“, коментари о турском чувару мреже Мерту Гуноку

Еуро 2024: „Најбоља голманска одбрана коју сам видео у животу“, коментари о турском чувару мреже Мерту Гуноку

Данас 03.07.2024

Вести дана »