Повезане вести
Еуро 2024: „Најбоља голманска одбрана коју сам видео у животу", коментари о турском чувару мреже Мерту Гуноку
Блиц 03.07.2024
Мерих Демирал јесте херој турске фудбалске репрезентације и Турске уопште, јер је командовао одбраним и постигао два гола која су их одвела у четвртфинале Европског првенства у Немачкој, али подједнаке заслуге припадају и голману… »
Еуро 2024: „Најбоља голманска одбрана коју сам видео у животу", коментари о турском чувару мреже Мерту Гуноку
Јужне вести 03.07.2024
РЕУТЕРС/Лиси Ниеснер Чудесна одбрана Мерта Гунока Мерих Демирал јесте херој турске фудбалске репрезентације и Турске уопште, јер је командовао одбраним и постигао два гола која су их одвела у четвртфинале Европског првенства у… »
Еуро 2024: "Најбоља голманска одбрана коју сам видео у животу", коментари о турском чувару мреже Мерту Гуноку
НИН 03.07.2024
Мерих Демирал јесте херој турске фудбалске репрезентације и Турске уопште, јер је командовао одбраним и постигао два гола која су их одвела у четвртфинале Европског првенства у Немачкој, али подједнаке заслуге припадају и голману… »
Радио 021 03.07.2024
Било је разних драматичних ситуација на Европском првенству у Немачкој, голова у последњим минутима, али о одбрани Гунока ће се причати годинама. РЕУТЕРС/Лиси Ниеснер Чудесна одбрана Мерта Гунока Мерих Демирал јесте херој турске… »
BBC News 03.07.2024
Било је разних драматичних ситуација на Европском првенству у Немачкој, голова у последњим минутима, али о одбрани Гунока ће се причати годинама. Мерих Демирал јесте херој турске фудбалске репрезентације и Турске уопште, јер је… »
Еуро 2024: „Најбоља голманска одбрана коју сам видео у животу“, коментари о турском чувару мреже Мерту Гуноку
Данас 03.07.2024
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане