Povezane vesti
Anita Stanojlović sumnja da je trudna: "Isto tako mi je bilo kad sam dobila Alekseja"
Blic 03.07.2024
Anita Stanojlović sumnja da je trudna sa Anđelom Ranković. Ona se poverila Slađi Lazić, te istakla da je slične simptome imala i kada je zatrudnela prvi put. - Pred ulazask u šesticu radila sam obrve i kaže mi: "Ne verujem u to, ali žena mi je… »
Još jedna beba u eliti?! Učesnica tvrdi da je iste simptome imala i u prvoj trudnoći, a evo šta joj je dečko rekao
Kurir 03.07.2024
Anita Stanojlović sumnja da je trudna sa Anđelom Ranković. Ona se poverila Slađi Lazić, te istakla da je slične simptome imala i kada je zatrudnela prvi put. - Pred ulazas u šesticu radila sam obrve i kaže mi: "Ne verujem u to, ali žena mi je… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster i jako zahlađenje: Prognoza RHMZ za 10 dana donosi snažne obrte: Temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a biće i snega
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Beta pre 7 satijoš 10 povezanih
Hjuman Rajts Voč optužio Izrael za ratne zločine zbog prisilnog raseljavanja Gaze
Blic pre 5 satijoš 23 povezane
Dr Nikolić: Troje povređenih su teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
RTS pre 4 satijoš 18 povezanih
Miloša Teodosića još boli, a Zvezdina utakmica samo što nije: Doneta odluka o njegovom nastupu u Francuskoj
Mondo pre 3 satajoš 16 povezanih