Povezane vesti
Anita Stanojlović sumnja da je trudna: "Isto tako mi je bilo kad sam dobila Alekseja"
Blic 03.07.2024
Anita Stanojlović sumnja da je trudna sa Anđelom Ranković. Ona se poverila Slađi Lazić, te istakla da je slične simptome imala i kada je zatrudnela prvi put. - Pred ulazask u šesticu radila sam obrve i kaže mi: "Ne verujem u to, ali žena mi je gledala u… »
Još jedna beba u eliti?! Učesnica tvrdi da je iste simptome imala i u prvoj trudnoći, a evo šta joj je dečko rekao
Kurir 03.07.2024
Anita Stanojlović sumnja da je trudna sa Anđelom Ranković. Ona se poverila Slađi Lazić, te istakla da je slične simptome imala i kada je zatrudnela prvi put. - Pred ulazas u šesticu radila sam obrve i kaže mi: "Ne verujem u to, ali žena mi je gledala u… »
Vesti dana »

Uživo najmanje 11 mrtvih nakon krvavog ruskog napada "Putin je pozvao Zelenskog u Moskvu na razgovore, a ne da prihvati kapitulaciju"
Alo pre 7 minutajoš 15 povezanih

Tačno od ovog datuma pozdravljamo se sa vrućinama: Nova prognoza Čubrila, evo šta nas čeka do kraja septembra
Mondo pre 26 minutajoš 9 povezanih

Nakon što se dva puta žalio Milenijum tim dobio državni tender za razminiranje lokacija za solarne elektrane
Forbes pre 37 minutajoš 1 povezana

Natprosečno toplo vreme, u najtoplijem delu dana temperatura preko 32 stepena
N1 Info pre 16 minutajoš 4 povezane