Povezane vesti
"Časnije mi je da snimiš film za odrasle da svi vide" Jeremićku upitali da li bi prodavala gole fotke, njen odgovor izazvao muk…
Kurir 03.07.2024
Kako pojedine javne ličnosti prodaju svoje intimne fotografije i snimke na sajtovima za odrasle, voditeljka Jovana Jeremić priznala je da li bi uradila isto. - Nikada, nikada, to se kosi sa mojim stavovima - rekla je Jovana, pa dodala: - Meni je časnije… »
Jovanu Jeremić upitali da li bi prodavala intimne fotke, njen odgovor izazvao muk: "Časnije mi je da snimiš film za odrasle da…
Blic 03.07.2024
Kako pojedine javne ličnosti prodaju svoje intimne fotografije i snimke na sajtovima za odrasle, voditeljka Jovana Jeremić priznala je da li bi uradila isto. - Nikada, nikada, to se kosi sa mojim stavovima - rekla je Jovana, pa dodala: - Meni je časnije… »
Vesti dana »

Sud u Prištini izrekao novčanu kaznu Igoru Popoviću i dve godine zabrane ulaska na KiM
Radio 021 pre 3 satajoš 27 povezanih

Tramp predložio sastanak sa Putinom u Rimu, ali postoji jedan veliki problem
Nova pre 2 satajoš 24 povezane

Pavlović (NPS) traži ostavku Šapića zbog iskakanja novog tramvaja iz šina u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 22 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope; Pogođena zgrada u Harkovu, povređene dve osobe
RTV pre 3 minutajoš 43 povezane