Повезане вести

Партизан у Москви дочекао најновије појачање: Јурчевић сања европске снове

Партизан у Москви дочекао најновије појачање: Јурчевић сања европске снове

Вечерње новости 03.07.2024
ПОЈАЧАЊЕ Партизана на позицији левог бека, искусни 29-годишњи Марио Јурчевић, прикључио се црно-белој експедицији у Москви, где се наредних дана игра "Братски турнир". Фото: ФК Партизан Новајлија у редовима клуба из Хумске… »
Јурчевић: За нас са Балкана је велика част играти у Партизану

Јурчевић: За нас са Балкана је велика част играти у Партизану

Б92 03.07.2024
Нови фудбалер Партизана Марио Јурчевић изјавио је да ће дати све од себе да у наредној сезони испуни сва очекивања навијача црно-белих. Јурчевић је потписао четворогодишњи уговор са Партизаном, а потом се прикључио првом тиму… »
Јурчевић једва чека деби у црно-белом дресу: Због Столице и Николића сам почео да навијам за Партизан

Јурчевић једва чека деби у црно-белом дресу: Због Столице и Николића сам почео да навијам за Партизан

Еуроневс 03.07.2024
Нови фудбалер Партизана Марио Јурчевић изјавио је да ће дати све од себе да у наредној сезони испуни сва очекивања навијача "црно-белих". Јурчевић је јуче потписао четворогодишњи уговор са Партизаном, а потом се прикључио… »
Јурчевић: Због Николића и Столице сам почео да пратим и да навијам за Партизан

Јурчевић: Због Николића и Столице сам почео да пратим и да навијам за Партизан

Спортски журнал 03.07.2024
Нова узданица црно-белих стигла у Москву. Нови фудбалер Партизана Марио Јурчевић изјавио је да ће дати све од себе да у наредној сезони испуни сва очекивања навијача "црно-белих". Јурчевић је јуче потписао четворогодишњи уговор… »
Игра на три фронта велика мотивација Јурчевић: Даћу све од себе да испуним сва очекивања навијача Партизана

Игра на три фронта велика мотивација Јурчевић: Даћу све од себе да испуним сва очекивања навијача Партизана

Дневник 03.07.2024
МОСКВА: Нови фудбалер Партизана Марио Јурчевић изјавио је да ће дати све од себе да у наредној сезони испуни сва очекивања навијача "црно-белих". Јурчевић је јуче потписао четворогодишњи уговор са Партизаном, а потом се… »
Јурчевић стигао у Москву, колико зна о Партизану?

Јурчевић стигао у Москву, колико зна о Партизану?

Спортске.нет 03.07.2024
Фудбалски клуб Партизан објавио је да је словеначки фудбалер Марио Јурчевић стигао у Москву где ће екипа провести главни део летњих припрема. По завршеним лекарским прегледима и потписивању четворогодишњег уговора, Марио… »
Јурчевић стигао у Москву: Ново појачање Партизана стигло на припреме!

Јурчевић стигао у Москву: Ново појачање Партизана стигло на припреме!

Хот спорт 03.07.2024
Партизан креће ускоро са „Братским купом“ По завршеним лекарским прегледима и потписивању четворогодишњег уговора, Марио Јурчевић је стигао у Москву и прикључио се првом тиму ФК Партизан. Јурчевић игра на позицији левог бека… »

Вести дана »