Повезане вести

Ана Брнабић: Драго ми је што је у делегацији парламента први пут посланик опозиције

Ана Брнабић: Драго ми је што је у делегацији парламента први пут посланик опозиције

Политика 03.07.2024
Председница Народне скупштине Ана Брнабић рекла је данас у Берлину да јој је драго што је у званичној парламентарној делегацији Србије која борави у Немачкој први пут неко од посланика опозиције. "Ја сам упутила позив свим… »
Ана Брнабић: Национални интерес да буде на првом месту, а политички да буде секундаран

Ана Брнабић: Национални интерес да буде на првом месту, а политички да буде секундаран

Политика 03.07.2024
Председница Народне скупштине Ана Брнабић рекла је данас у Берлину да би Србија требало да учи на немачком примеру, па да дође до стања да око питања од националног интереса, попут копања литијума, не постоје политичке поделе… »
Ана Брнабић у званичној посети Берлину: Велико је интересовање немачке привреде за Србију

Ана Брнабић у званичној посети Берлину: Велико је интересовање немачке привреде за Србију

Телеграф 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић састала се данас, у оквиру званичне посете Берлину, са председавајућим фондације Конрад Аденауер, Норбертом Ламертом. Председница Скупштине Србије Ана Брнабић састала се данас, у оквиру… »
Брнабић: Око националног интереса, као што је литијум, не сме бити политичких подела

Брнабић: Око националног интереса, као што је литијум, не сме бити политичких подела

Нови магазин 03.07.2024
Председница скупштине Србије Ана Брнабић рекла је у Берлину да би Србија требало да учи на немачком примеру, па да дође до стања да око питања од националног интереса, попут копања литијума, не постоје политичке поделе, већ да… »
Брнабић у Берлину сутра са председницом Бундестага Бербелом Бас

Брнабић у Берлину сутра са председницом Бундестага Бербелом Бас

Еуроневс 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић наставља сутра званичну посету Берлину, а састаће се са председницом немачког Бундестага Бербелом Бас. Током првог дана посете Брнабић је навела да је највише било речи о политичким… »
Брнабић: Честитала сам Немачкој на литијуму, од њих треба да учимо

Брнабић: Честитала сам Немачкој на литијуму, од њих треба да учимо

Радио 021 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић разговарала је данас, у оквиру званичне посете Берлину, са председавајућим Фондације Конрад Аденауер Норбертом Ламертом о европској перспективи Србије. Након састанка је изјавила да је… »
Брнабић из Берлина Велико је интересовање немачке привреде за Србију

Брнабић из Берлина Велико је интересовање немачке привреде за Србију

Дневник 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић састала се данас, у оквиру званичне посете Берлину, са председавајућим Фондације Конрад Аденауер, Норбертом Ламертом. Брнабић се из Берлина потом обратила грађанима Србије. - Данас сам се… »
Брнабић са немачким парламентарцима: Много отворених тема и много неслагања, али важно је да разговарамо

Брнабић са немачким парламентарцима: Много отворених тема и много неслагања, али важно је да разговарамо

РТВ 03.07.2024
БЕРЛИН - Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је током посете Немачкој одржала велики број састанака и да су у Немачкој заинтересовани за српску привреду. Како је казала новинарима у Берлину, њени… »
Ана Брнабић се обратила из Берлина: Интересовање немачке привреде за Србију је велико (видео)

Ана Брнабић се обратила из Берлина: Интересовање немачке привреде за Србију је велико (видео)

Блиц 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић састала се данас, у оквиру званичне посете Берлину, са председавајућим Фондације Конрад Аденауер, Норбертом Ламертом. Брнабићева се и обратила из Берлина. - Данас сам се бавила политичким… »
Брнабић у посети Берлину: Србија треба да учи од Немачке, национални интерес је увек на првом месту

Брнабић у посети Берлину: Србија треба да учи од Немачке, национални интерес је увек на првом месту

Еуроневс 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић честитала је немачкој привреди на томе што ће бити прва европска земља која ће користити свој литијум. Брнабић је током посете Берлину рекла да смо ми кренули пре Немачке, али нас је она… »
Ана Брнабић: Радујем се разговорима у Берлину, једна од тема и литијум

Ана Брнабић: Радујем се разговорима у Берлину, једна од тема и литијум

Политика 03.07.2024
БЕРЛИН - Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас да се радује разговорима у Берлину на различите теме, пре свега политичке, али и економске. "Немачка је наш најважнији трговински партнер. Укупна размена роба и… »
Брнабић: Добри разговори са немачким парламентарцима

Брнабић: Добри разговори са немачким парламентарцима

Инсајдер 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је у среду 3. јула да је током посете Немачкој одржала велики број састанака и да су у Немачкој заинтересовани за српску привреду. Како је казала новинарима у Берлину, њени… »
Брнабић се обратила из Берлина "Велико је интересовање немачке привреде за Србију, политички имамо много отворених тема"

Брнабић се обратила из Берлина "Велико је интересовање немачке привреде за Србију, политички имамо много отворених тема"

Курир 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић састала се данас, у оквиру званичне посете Берлину, са председавајућим Фондације Конрад Аденауер, Норбертом Ламертом. Брнабићева се и обратила из Берлина. - Данас сам се бавила политичким… »
Брнабић са немачким привредницима о еколошком ископавању литијума

Брнабић са немачким привредницима о еколошком ископавању литијума

НИН 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић састала се, у оквиру званичне посете Берлину, са немачким привредницима са којима је разговарала о еколошким начинима ископавања литијума. "Желела бих да позовем немачке компаније да… »
Председница Скупштине Србије са немачким привредницима о литијуму

Председница Скупштине Србије са немачким привредницима о литијуму

Слободна Европа 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић састала се 3. јула, у оквиру званичне посете Берлину, са немачким привредницима, а једна од тема је била и литијум. Брнабић је представила економске показатеље Србије и сарадњу са… »
Брнабићева у Берлину са немачким привредницима о литијуму и Експу (фото)

Брнабићева у Берлину са немачким привредницима о литијуму и Експу (фото)

Блиц 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић састала се данас, у оквиру званичне посете Берлину, са немачким привредницима које је позвала да учествују на међународној изложби Експо 2027. чији ће домаћин бити Србија, а једна од тема… »
Брнабић у Берлину са немачким привредницима: Ми имамо резерве литијума као Немачка

Брнабић у Берлину са немачким привредницима: Ми имамо резерве литијума као Немачка

Инсајдер 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић састала се данас, у оквиру званичне посете Берлину, са немачким привредницима које је позвала да учествују на међународној изложби Експо 2027. чији ће домаћин бити Србија, а једна од тема… »
Брнабићева у Берлину са немачким привредницима о литијуму и Експу

Б92 03.07.2024
"Немачка ће производити литијум, а Ми имамо резерве као и они" Брнабић у Берлину са немачким привредницима, тема била и Експо…

"Немачка ће производити литијум, а Ми имамо резерве као и они" Брнабић у Берлину са немачким привредницима, тема била и Експо…

Курир 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић борави у дводневној посету Берлину, а данас се састала са немачким привредницима које је и позвала да учествују на међународној изложби Експо 2027. чији ће домаћин бити Србија. Током… »
Брнабић: Радујем се разговорима у Берлину, једна од тема и литијум

Вести онлине 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас да се радује разговорима у Берлину на различите теме, пре свега политичке, али и економске. – Немачка је наш најважнији трговински партнер. Укупна размена роба и услуга… »

РТС 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић састала се, у оквиру званичне посете Берлину, са немачким привредницима које је позвала да учествују на међународној изложби Експо 2027. чији ће домаћин бити Србија, а једна од тема је… »

Телеграф 03.07.2024
Немачка ће прва у Европи рударити свој литијум. Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас да се радује разговорима у Берлину на различите теме, пре свега политичке, али и економске. - Немачка је наш најважнији… »
Брнабић из Берлина: Разговори и о литијуму, од Немачке да научимо нешто о ископавању

Брнабић из Берлина: Разговори и о литијуму, од Немачке да научимо нешто о ископавању

Бета 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас уочи састанака са званичницима у Берлину да ће једна од тема разговора бити и ископавање литијума. "Радујем се разговорима у Берлину на различите теме, пре свега… »
Брнабић пре разговора с Немцима о литијуму: "Ми смо светски прваци у пропуштању шанси"

Брнабић пре разговора с Немцима о литијуму: "Ми смо светски прваци у пропуштању шанси"

Радио 021 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас, уочи састанака са званичницима у Берлину, да ће једна од тема разговора бити и ископавање литијума. "Радујем се разговорима у Берлину на различите теме, пре свега… »
Брнабић о литијуму из Берлина: Какви смо ми светски прваци у пропуштању шанси

Брнабић о литијуму из Берлина: Какви смо ми светски прваци у пропуштању шанси

Данас 03.07.2024
Једна од тема ће свакако бити и литијум. Желим од Немаца да чујем како напредују њихова два велика пројекта, какве технологије примењују и како, као друштво, увек успевају да буду на истој страни – оној која чува немачке… »

Нови магазин 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас уочи састанака са званичницима у Берлину да ће једна од тема разговора бити и ископавање литијума. "Радујем се разговорима у Берлину на различите теме, пре свега… »
Брнабић: Радујем се разговорима у Берлину, једна од тема и литијум ФОТО

Брнабић: Радујем се разговорима у Берлину, једна од тема и литијум ФОТО

Б92 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас да се радује разговорима у Берлину на различите теме, пре свега политичке, али и економске. "Немачка је наш најважнији трговински партнер. Укупна размена роба и услуга са… »
"Желим од Немаца да чујем како напредују њихова два пројекта" Брнабић у Берлину: Радујем се разговорима, једна од тема и…

"Желим од Немаца да чујем како напредују њихова два пројекта" Брнабић у Берлину: Радујем се разговорима, једна од тема и…

Курир 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић данас почиње дводневну посету Берлину током које ће се састати са немачким посланицима и председницом Бундестага Бербелом Бас. "Радујем се разговорима у Берлину на различите теме - пре… »
Брнабић данас у посети Берлину, у делегацији и посланик опозиције

Брнабић данас у посети Берлину, у делегацији и посланик опозиције

Еуроневс 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић данас почиње дводневну посету Берлину током које ће се састати са немачким посланицима и председницом Бундестага Бербелом Бас, а у званичној делегацији Србије први пут је и један… »
Председница Скупштине Србије данас у Берлину: У посети са Брнабићевом и посланик опозиције

Председница Скупштине Србије данас у Берлину: У посети са Брнабићевом и посланик опозиције

Курир 03.07.2024
Брнабић посету Берлину почиње састанком са представницима немачке привреде у коорганизацији Одбора за исток немачке привреде и Привредне коморе Србије. Председница Скупштине Србије Ана Брнабић данас почиње дводневну посету… »
Ана Брнабић у Берлину: Литијумско отопљавање након леденог доба

Ана Брнабић у Берлину: Литијумско отопљавање након леденог доба

Време 03.07.2024
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић налази се у дводневној посети Немачкој. Српске власти годинама Берлину шаљу помешане поруке, од оптужби за нарушавање суверенитета Србије и заштите убице Оливера Ивановића до тражења… »

Вести дана »