Povezane vesti
"Ja sam njoj otišao, a kamerman se sam snimao": Božo Dobriša opleo po Aleksandri Radović
Mondo 03.07.2024
Gostujući kod Ognjena Amidžića, voditelj Božo Dobriša odgovorio je na pitanje sa kim više nikada ne bi radio intervju. Gostujući kod Ognjena Amidžića, voditelj Božo Dobriša odgovorio je na pitanje sa kim više nikada ne bi radio intervju… »
"Rozga joj je bolna rana, a voleli bismo i nastavak sa jahte": Voditelj raskrinkao Severinu usred emisije
Mondo 03.07.2024
Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pripadnike sedme sile - Jovanu Jeremić, Milana Miloševića ali i Boža Dobrišu, koji izveštava sa crnogoskog primorja. Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pripadnike sedme sile - Jovanu Jeremić, Milana… »
"Severina ima komplekse od rozge, a ona je ipak začetnica nečeg drugog": Vučkovićka raskrinkana usred emisije: "To joj je…
Blic 03.07.2024
Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pripadnike sedme sile - Jovanu Jeremić, Milana Miloševića i Boža Dobrišu, koji je na crnogorskom terenu. Božo je odgovorio na pitanje sa kojom poznatom ličnošću nikada ne bi uradio intervju, te je tom prilikom… »
"Severina hoće da bude Jelena Rozga" Pevačica raskrinkana usred emisije: Začetnica je nečeg drugog, a želimo i nastavak...
Kurir 03.07.2024
Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pripadnike sedme sile - Jovanu Jeremić, Milana Miloševića i Boža Dobrišu, koji je na crnogorskom terenu. Božo je odgovorio na pitanje sa kojom poznatom ličnošću nikada ne bi uradio intervju, te je tom prilikom… »
Vesti dana »
Nikola Jokić ponovo dominira: Novi tripl-dabl srpskog reprezentativca u dresu Denvera
Euronews pre 39 minutajoš 18 povezanih
Vučević: U narednim satima dobijaćemo dodatna pojašnjenja o sankcijama NIS-u
Sputnik pre 16 minutajoš 14 povezanih
Er Srbija je prošle godine prevezla rekordnih 4,4 miliona putnika. Vučić: Drugu ili treću godinu donose profit
Telegraf pre 7 satijoš 8 povezanih
Delovi Los Anđelesa pretvoreni u pepeo, raste broj žrtava požara
BBC News pre 39 minutajoš 7 povezanih
Sad: povećale na 25 miliona dolara nagradu za hapšenje predsednika Venecuele Nikolasa Madura
Blic pre 7 satijoš 1 povezana