Povezane vesti
"Ja sam njoj otišao, a kamerman se sam snimao": Božo Dobriša opleo po Aleksandri Radović
Mondo 03.07.2024
Gostujući kod Ognjena Amidžića, voditelj Božo Dobriša odgovorio je na pitanje sa kim više nikada ne bi radio intervju. Gostujući kod Ognjena Amidžića, voditelj Božo Dobriša odgovorio je na pitanje sa kim više nikada ne bi radio intervju. Voditelj Ognjen… »
"Rozga joj je bolna rana, a voleli bismo i nastavak sa jahte": Voditelj raskrinkao Severinu usred emisije
Mondo 03.07.2024
Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pripadnike sedme sile - Jovanu Jeremić, Milana Miloševića ali i Boža Dobrišu, koji izveštava sa crnogoskog primorja. Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pripadnike sedme sile - Jovanu Jeremić, Milana Miloševića ali i… »
"Severina ima komplekse od rozge, a ona je ipak začetnica nečeg drugog": Vučkovićka raskrinkana usred emisije: "To joj je…
Blic 03.07.2024
Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pripadnike sedme sile - Jovanu Jeremić, Milana Miloševića i Boža Dobrišu, koji je na crnogorskom terenu. Božo je odgovorio na pitanje sa kojom poznatom ličnošću nikada ne bi uradio intervju, te je tom prilikom osuo… »
"Severina hoće da bude Jelena Rozga" Pevačica raskrinkana usred emisije: Začetnica je nečeg drugog, a želimo i nastavak...
Kurir 03.07.2024
Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pripadnike sedme sile - Jovanu Jeremić, Milana Miloševića i Boža Dobrišu, koji je na crnogorskom terenu. Božo je odgovorio na pitanje sa kojom poznatom ličnošću nikada ne bi uradio intervju, te je tom prilikom osuo… »
Vesti dana »

Patrola u Zrenjaninu ostala u čudu Vozio sa 3,86 promila alkohola u krvi
Dnevnik pre 6 minutajoš 27 povezanih

RHMZ upozorava na vremenske nepogode, na snazi narandžasti meteo-alarm
NIN pre 11 minutajoš 43 povezane

UEFA OBJAVILA SASTAVE GRUPA: Koga će Zvezda i Partizan dobiti u plej-ofu?
Sandžak haber pre 16 minutajoš 45 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Rusija odgovorila na Trampove pretnje nuklearnim podmornicama: "Budite veoma, veoma oprezni"
Mondo pre 6 minutajoš 23 povezane