Povezane vesti
"Ušao sam u svinjac, ugrizla me dole" Miša kog je svinja ujela za polni organ ispričao Kuriru šta se tačno zbilo i kako se…
Kurir 03.07.2024
"Odguravao sam je nekako, ali ona je kidisala na mene zbog praseta. Nekako sam se izvukao iz svinjca, ali sam se prethodno pribio uz zid. Sve mi je donji deo bio krvav" Milovan Dinić zvani Miša (51) iz sela Bovan koje se nalazi između Sokobanje i… »
Ovo je muškarac kojeg je napala svinja: Ujela ga za genitalije, doktori morali da mu odstrane testis
Blic 03.07.2024
Milovana Dinića (51) iz sela Bovan ujela je svinja za genitalije usled čega je zadobio teške povrede testisa. Napad se dogodio 19. juna. On je operisan i odstranjen mu je jedan testis. Reporter "Blica" zatekao je povređenog kada je bio na previjanju… »
Vesti dana »
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 2 minutajoš 37 povezanih
Smrt Alija Laridžanija će produbiti krizu u srcu iranskog vrha
BBC News pre 17 minutajoš 41 povezana
(Video) Ovaj deo Srbije pod snegom Zabeleli se planinski vrhovi: Saobraćaj otežan, drvo preprečilo put na jednom putnom pravcu
Blic pre 2 satajoš 24 povezane
BLOG UŽIVO: Iran najavio jače odmazde nakon smrti Laridžanija, nastavljeni napadi na Izrael
Insajder pre 7 minutajoš 19 povezanih