Повезане вести
Напад галебова у Сплиту: Мислила сам да ће очи да ми ископају
Политика 03.07.2024
Неколико галебова је групно напало једну Сплићанку, која се након почетног шока, уз помоћ пролазника одбранила рукама и тако избегла теже повреде. Девојка се око поноћи враћала из изласка, када се неколико галебова у близини… »
"Мислила сам да ће ми очи ископати": Девојку напало неколико галебова, она од страха кренула да вришти и бежи
Курир 03.07.2024
Неколико галебова је групно напало једну Сплићанку, која се након почетног шока, уз помоћ пролазника одбранила рукама и тако избегла теже повреде. Девојка се око поноћи враћала из изласка, када се неколико галебова у близини… »
Галебови напали девојку у Сплиту: "Мислила сам да ће ми очи ископати"
Еуроневс 03.07.2024
Неколико галебова је групно напало једну Сплићанку, која се након почетног шока, уз помоћ пролазника одбранила рукама и тако избегла теже повреде. Девојка се око поноћи враћала из ноћног изласка, када јој се неколико галебова у… »
Галебови напали девојку у Сплиту, једва извукла живу главу
РТВ 03.07.2024
СПЛИТ - Неколико галебова је групно напало једну Сплићанку, која се након почетног шока, уз помоћ пролазника одбранила рукама и тако избегла теже повреде. Девојка се око поноћи враћала из ноћног изласка, када се неколико галебова… »
"Мислила сам да ће ми очи: Ископати!" Као у хорор филму: Галебови напали девојку, једва спасла живу главу
Блиц 03.07.2024
Неколико галебова је групно напало једну Сплићанку, која се након почетног шока, уз помоћ пролазника одбранила рукама и тако избегла теже повреде. Девојка се око поноћи враћала из ноћног изласка, када се неколико галебова у… »
Галебови напали девојку у Сплиту, њен врисак усред ноћи чули пролазници: "Мислила сам да ће ми ископати очи!"
Телеграф 03.07.2024
По свему судећи, галебови су покушавали да заштите своје младе који су шетали у близини зграде у којој девојка станује. Неколико галебова је групно напало једну Сплићанку, која се након почетног шока, уз помоћ пролазника… »
Вести дана »
Суђење студентима ухапшеним после Видовданског протеста одложено за март
НИН пре 1 сатјош 29 повезаних
Колико кошта легализација и ко не мора уопште да плати! Овако изгледа сајт на који се пријављујете, врло је једноставно! Све готово у неколико кликова
Курир пре 1 сатјош 114 повезане
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТК пре 2 сатајош 43 повезане
Једни имају носач авиона, Ф-16 и моћну морнарицу, други старе руске хеликоптере - њихов сукоб изазива хаос
Б92 пре 2 сатајош 42 повезане