Повезане вести

Напад галебова у Сплиту: Мислила сам да ће очи да ми ископају

Напад галебова у Сплиту: Мислила сам да ће очи да ми ископају

Политика 03.07.2024
Неколико галебова је групно напало једну Сплићанку, која се након почетног шока, уз помоћ пролазника одбранила рукама и тако избегла теже повреде. Девојка се око поноћи враћала из изласка, када се неколико галебова у близини… »
"Мислила сам да ће ми очи ископати": Девојку напало неколико галебова, она од страха кренула да вришти и бежи

"Мислила сам да ће ми очи ископати": Девојку напало неколико галебова, она од страха кренула да вришти и бежи

Курир 03.07.2024
Неколико галебова је групно напало једну Сплићанку, која се након почетног шока, уз помоћ пролазника одбранила рукама и тако избегла теже повреде. Девојка се око поноћи враћала из изласка, када се неколико галебова у близини… »
Галебови напали девојку у Сплиту: "Мислила сам да ће ми очи ископати"

Галебови напали девојку у Сплиту: "Мислила сам да ће ми очи ископати"

Еуроневс 03.07.2024
Неколико галебова је групно напало једну Сплићанку, која се након почетног шока, уз помоћ пролазника одбранила рукама и тако избегла теже повреде. Девојка се око поноћи враћала из ноћног изласка, када јој се неколико галебова у… »
Галебови напали девојку у Сплиту, једва извукла живу главу

Галебови напали девојку у Сплиту, једва извукла живу главу

РТВ 03.07.2024
СПЛИТ - Неколико галебова је групно напало једну Сплићанку, која се након почетног шока, уз помоћ пролазника одбранила рукама и тако избегла теже повреде. Девојка се око поноћи враћала из ноћног изласка, када се неколико галебова… »
"Мислила сам да ће ми очи: Ископати!" Као у хорор филму: Галебови напали девојку, једва спасла живу главу

"Мислила сам да ће ми очи: Ископати!" Као у хорор филму: Галебови напали девојку, једва спасла живу главу

Блиц 03.07.2024
Неколико галебова је групно напало једну Сплићанку, која се након почетног шока, уз помоћ пролазника одбранила рукама и тако избегла теже повреде. Девојка се око поноћи враћала из ноћног изласка, када се неколико галебова у… »
Галебови напали девојку у Сплиту, њен врисак усред ноћи чули пролазници: "Мислила сам да ће ми ископати очи!"

Галебови напали девојку у Сплиту, њен врисак усред ноћи чули пролазници: "Мислила сам да ће ми ископати очи!"

Телеграф 03.07.2024
По свему судећи, галебови су покушавали да заштите своје младе који су шетали у близини зграде у којој девојка станује. Неколико галебова је групно напало једну Сплићанку, која се након почетног шока, уз помоћ пролазника… »

Вести дана »