Povezane vesti
Napad galebova u Splitu: Mislila sam da će oči da mi iskopaju
Politika 03.07.2024
Nekoliko galebova je grupno napalo jednu Splićanku, koja se nakon početnog šoka, uz pomoć prolaznika odbranila rukama i tako izbegla teže povrede. Devojka se oko ponoći vraćala iz izlaska, kada se nekoliko galebova u blizini njene kuće, zaletalo u glavu… »
"Mislila sam da će mi oči iskopati": Devojku napalo nekoliko galebova, ona od straha krenula da vrišti i beži
Kurir 03.07.2024
Nekoliko galebova je grupno napalo jednu Splićanku, koja se nakon početnog šoka, uz pomoć prolaznika odbranila rukama i tako izbegla teže povrede. Devojka se oko ponoći vraćala iz izlaska, kada se nekoliko galebova u blizini njene kuće, zaletalo u glavu… »
Galebovi napali devojku u Splitu: "Mislila sam da će mi oči iskopati"
Euronews 03.07.2024
Nekoliko galebova je grupno napalo jednu Splićanku, koja se nakon početnog šoka, uz pomoć prolaznika odbranila rukama i tako izbegla teže povrede. Devojka se oko ponoći vraćala iz noćnog izlaska, kada joj se nekoliko galebova u blizini njene kuće… »
Galebovi napali devojku u Splitu, jedva izvukla živu glavu
RTV 03.07.2024
SPLIT - Nekoliko galebova je grupno napalo jednu Splićanku, koja se nakon početnog šoka, uz pomoć prolaznika odbranila rukama i tako izbegla teže povrede. Devojka se oko ponoći vraćala iz noćnog izlaska, kada se nekoliko galebova u blizini njene kuće… »
"Mislila sam da će mi oči: Iskopati!" Kao u horor filmu: Galebovi napali devojku, jedva spasla živu glavu
Blic 03.07.2024
Nekoliko galebova je grupno napalo jednu Splićanku, koja se nakon početnog šoka, uz pomoć prolaznika odbranila rukama i tako izbegla teže povrede. Devojka se oko ponoći vraćala iz noćnog izlaska, kada se nekoliko galebova u blizini njene kuće, zaletalo u… »
Galebovi napali devojku u Splitu, njen vrisak usred noći čuli prolaznici: "Mislila sam da će mi iskopati oči!"
Telegraf 03.07.2024
Po svemu sudeći, galebovi su pokušavali da zaštite svoje mlade koji su šetali u blizini zgrade u kojoj devojka stanuje. Nekoliko galebova je grupno napalo jednu Splićanku, koja se nakon početnog šoka, uz pomoć prolaznika odbranila rukama i tako izbegla… »
Vesti dana »
Ako ste prespavali spektakl Jokića i Šeja - ovo morate pogledati! Srbin za 60 sekundi ubacio devet poena, a onda je usledio šamar! (video)
Kurir pre 21 minutajoš 44 povezane
Italiju pogodio snažan zemljotres, osetio se širom Evrope
Vesti online pre 31 minutajoš 18 povezanih
Tramp počeo da zove novinare u pokušaju da smiri nervozu, „imam plan“: Kontradiktorne poruke iz Bele kuće o ratu protiv Irana
Danas pre 21 minutajoš 14 povezanih
Nole i Cicipas razbili favorite: Srpsko-grčki tandem napravio senzaciju u Indijan Velsu!
Hot sport pre 6 minutajoš 18 povezanih
Prohladno jutro, ali tokom dana i do 20 stepeni: Sunčano i toplo vreme širom Srbije
Glas juga pre 56 minutajoš 14 povezanih