Povezane vesti

Trej Tompkins ponovo u Španiji, ali izbor kluba je neočekivan!

Trej Tompkins ponovo u Španiji, ali izbor kluba je neočekivan!

Sportske.net 03.07.2024
Par dana pošto je Crvena zvezda zvanično potvrdila da je Trej Tompkins jedan od igrača koji ovog leta odlaze iz kluba, iskusni košarkaš je pronašao novi angažman. Španski ''Encestando'' je ovog popodneva objavio ''bombastičnu'' informaciju da se… »
Hanga se oprostio od zvezde: "Samo oni koji su ovo proživeli..."

Hanga se oprostio od zvezde: "Samo oni koji su ovo proživeli..."

Večernje novosti 03.07.2024
MAĐARSKI košarkaš Adam Hanga završio je epizodu u Crvenoj zvezdi. On će krenuti u potragu za novim klubom, a iskoristio je priliku da se oprosti od crveno-belih. Foto Evroliga Nije iskusni krilni igrač krio zadovoljstvo što je prošlu sezonu proveo… »
"Hvala ti Beograde, hvala ti zvezdo!" Ovom porukom je Hanga oduševio navijače crveno-belih!

"Hvala ti Beograde, hvala ti zvezdo!" Ovom porukom je Hanga oduševio navijače crveno-belih!

Mondo 03.07.2024
Mađarski košarkaš napušta Crvenu zvezdu. Mađarski košarkaš napušta Crvenu zvezdu. Crvena zvezda se prvog dana jula oprostila od trojice košarkaša koji su u prethodnoj sezoni nosili njen dres, a mađarski reprezentativac Adam Hanga uzvratio je… »
Hangin oproštaj: Moja porodica nikada nije bila srećnija

Hangin oproštaj: Moja porodica nikada nije bila srećnija

Sport klub 03.07.2024
Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga oprostio se od beogradskog kluba na društvenim mrežama dirljivom porukom. „Bila je to samo jedna godina, ali su uspomene i iskustvo za ceo život. Hvala ti Beograde! Moja porodica nikada nije bila… »
Hanga se na emotivan način oprostio od zvezde: „Bila je to samo jedna godina, ali se oseća kao uspomene i iskustvo za ceo…

Hanga se na emotivan način oprostio od zvezde: „Bila je to samo jedna godina, ali se oseća kao uspomene i iskustvo za ceo…

Hot sport 03.07.2024
Mađar posle godinu dana napušta klub Košarkaši Crvene zvezde su ovog leta ostali bez određenog broja igrača, dovedene su njihove zamene,. Jedan od odlazaka koji je najteže pao navijačima je rastanak sa Adamom Hangom, koji se najverovatnije vraća… »
Hanga se oprostio od Zvezde: "Moja porodica nikad nije bila srećnija"

Hanga se oprostio od Zvezde: "Moja porodica nikad nije bila srećnija"

B92 03.07.2024
Crvena zvezda se ove sezone zahvalila na saradnji nekolicini igrača, a među njima je bio i Adam Hanga. Hanga će se najverovatnije vratiti u Španiju. On je prethodnog leta stigao iz Real madrida kao jedan od najiskusnijih igrača, imao je dobru sezonu… »
Hanga: "Zvezda ima nešto posebno, moja porodica nikad nije bila srećnija"

Hanga: "Zvezda ima nešto posebno, moja porodica nikad nije bila srećnija"

Sportske.net 03.07.2024
Adam Hanga se oprostio od Crvene zvezde na društvenim mrežama. Mađarski košarkaš je u klubu proveo godinu dana. Iako je imao ugovor do 2025. godine, ali je klub dao odrešene ruke nekadašnjem osvajaču Evrolige. Donekle i očekivano posle ostanka… »

Vesti dana »