Povezane vesti
Konobar otkrio kako se ophodi prema bezobraznim gostima: "Ne treba mi bakšiš, imam mogućnost za osvetu"
Telegraf 03.07.2024
Konobar je naglasio da veruje da će u komentarima biti onih koji će reći da mu ne daju bakšiš - i dodao da ga nije briga. Konobar Dilan Karino iz Teksasa objavio je snimak na kome je otkrio kako se sveti grubim i arogantnim mušterijama. On je objasnio… »
Kako konobar kažnjava bahate mušterije: "Briga me za bakšiš, ovo je prilika za osvetu"
Telegraf 03.07.2024
Ostaje nejasno da li se šalio ili ne. Dilan Karino iz Teksasa objavio je nekoliko snimaka na TikToku, gde otkriva kako “kažnjava bahate mušterije u restoranu”. On tvrdi da pojedinci često ignorišu pravila lokala - a očekuju dobru uslugu, pa u takvim… »
Vesti dana »
Nikezić u pismu ministarki rudarstva i energetike: Šta je plan za NIS
RTS pre 3 satajoš 46 povezanih
Avokatica Borović: Tužilaštvo nema nijedan validan dokaz, postupak pokušaj zastrašivanja studentskog pokreta
N1 Info pre 5 satijoš 29 povezanih
Senzacionalno! Zakon "Konačno svoj na svome" donet na Vučićevu incijativu daje neverovatne rezultate! Za samo par sati 14.500 građana podnelo prijavu
Kurir pre 2 satajoš 123 povezane
'Stojimo uz Ukrajinu', poručili evropski saveznici posle sastanka sa Zelenskim
BBC News pre 27 minutajoš 76 povezanih
Saša Obradović zabrinut: Sledi derbi, a povredio se Grejem, ali i još dvojica igrača!
Hot sport pre 11 minutajoš 52 povezane