Povezane vesti
Kraljica folka sa zlatnom medaljom „Od izvora dva putića" lepa Lukić: "Jedan me odveo putem slave, a drugi putem legende"
Dnevnik 03.07.2024
BEOGRAD: Ministar kulture Nikola Selaković uručio je danas, kao izaslanik predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Zlatnu medalju za zasluge pevačici narodne muzike Lepi Lukić. Na svečanosti u Etnografskom muzeju, Selaković je uručio medalju kojim je Vučić… »
Lepa Lukić dobila zlatnu medalju! Pevačicu dočekao Ministar kulture, a onda se obratila prisutnima: Nikada nisam dizala nos...…
Kurir 03.07.2024
Lepa Lukić, danas je dobila zlatnu medalju za izuzetne zasluge, zahvaljujući njenoj dugoj i uspešnoj karijeri, ali i doprinosu narodnoj muzici. Ministar kulture Nikola Selaković, dočekao je legendarnu pevačicu ispred zgrade u kojoj će joj biti uručena… »
Vesti dana »

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 3 satajoš 28 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 4 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih