Povezane vesti

(Foto, video) „Dođe 2 popodne, ja niti jela, niti se umila“ „zanemoćala“ Seka na infuziji gricka čokoladu! Hit…

(Foto, video) „Dođe 2 popodne, ja niti jela, niti se umila“ „zanemoćala“ Seka na infuziji gricka čokoladu! Hit…

Dnevnik 03.07.2024
Pevačica Seka Aleksić svakodnevno s pratiocima deli detalje iz privatnog života na društvenim mrežama. Snimci da je pazarila kokošinjac, ili da je ostala gladna u restoranu, samo su neki od onih koji su zasmejali njene pratioce, a sada je objavila… »
Seka na infuziji, a jede čokoladu! Hit snimak srpske pevačice - Dođe 2 popodne, ja niti jela, niti se umila!

Seka na infuziji, a jede čokoladu! Hit snimak srpske pevačice - Dođe 2 popodne, ja niti jela, niti se umila!

Mondo 03.07.2024
Seka Aleksić "prekukala" u najnovijem snimku. Seka Aleksić "prekukala" u najnovijem snimku Pevačica Seka Aleksić svakodnevno s pratiocima deli detalje iz privatnog života na društvenim mrežama. Snimci da je pazarila kokošinjac, ili da je ostala… »
(Video): Seka Aleksić na infuziji, a jede čokoladu: "Mama daj ovo, daj ono, na kraju dođem u dva popodne - nit sam jela, nit…

(Video): Seka Aleksić na infuziji, a jede čokoladu: "Mama daj ovo, daj ono, na kraju dođem u dva popodne - nit sam jela, nit…

Blic 03.07.2024
Pevačica Seka Aleksić podelila je video iz kreveta dok prima infuziju, a svojim postupkom nasmejala je mnoge. Iako su se najpre mnogi zabrinuli za zdravstveno stanje pevačice, ona se u jednom momentu i našalila. Uzela je čokoladu i počela da jede. -… »
Seka Aleksić završila na infuziji! Nepomično leži u hotelskom krevetu, a ono što joj je u ruci pokazuje u kakvom je stanju

Seka Aleksić završila na infuziji! Nepomično leži u hotelskom krevetu, a ono što joj je u ruci pokazuje u kakvom je stanju

Kurir 03.07.2024
Seka Aleksić podelila je video iz kreveta dok prima infuziju, a svojim postupkom nasmejala je mnoge. Iako su se najpre mnogi zabrinuli za zdravstveno stanje pevačice, ona se u jednom momentu i našalila. Uzela je čokoladu i počela da jede. - Jao, jao… »

Vesti dana »