Povezane vesti
Direktor Energetske zajednice: BiH kaska za okruženjem u oblasti energetike
Slobodna Evropa 03.07.2024
Bosna i Hercegovina zaostaje za drugim članicama Energetske zajednice u provođenju energetskog zakonodavstva, nema jedinstveno državno tržište električne energije i gasa, i može očekivati da struja koju izvozi uskoro ne bude više konkurentna na… »
Energetska zajednica: Zapadni Balkan kasni sa sprovođenjem evropskog zakonodavstva
Biznis.rs 03.07.2024
teško izvodljivo spajanje tržišta sa evropskom unijom do 2025. godine. Direktor Sekretarijata Enegetske zajednice (EZ) Artur Lorkovski izjavio je da Zapadni Balkan kasni sa sprovođenjem evropskog zakonodavstva u oblasti energetike. „Ako me pitate… »
Energetska zajednica: Zapadni Balkan kasni sa sprovođenjem evropskog zakonodavstva
Forbes 03.07.2024
Direktor Sekretarijata Enegetske zajednice (EZ) Artur Lorkovski izjavio je da Zapadni Balkan kasni sa sprovođenjem evropskog zakonodavstva u oblasti energetike. „Ako me pitate gde se zemlje nalaze, moram da kažem da je plan bio da se tržišta spoje… »
NIN 03.07.2024
Direktor Sekretarijata Enegetske zajednice (EZ) Artur Lorkovski izjavio je da Zapadni Balkan kasni sa sprovođenjem evropskog zakonodavstva u oblasti energetike. "Ako me pitate gdje se zemlje nalaze, moram reći da je plan bio da se tržišta spoje sa… »
Novi magazin 03.07.2024
Direktor Sekretarijata Enegetske zajednice (EZ) Artur Lorkovski izjavio je da Zapadni Balkan kasni sa sprovođenjem evropskog zakonodavstva u oblasti energetike. "Ako me pitate gdje se zemlje nalaze, moram reći da je plan bio da se tržišta spoje sa… »
Vesti dana »

Milivojević i Ćuta za Nova.rs objašnjavaju zašto nisu podržali predlog o Vladi narodnog poverenja
Nova pre 4 satijoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarki prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 5 satijoš 26 povezanih

"Gazdu su videli kako uzima kesu sa parama i beži": Oglasila se supruga preminulog vozača Hitne pomoći iz Kočana: "Evo šta mi je rekao na dan požara"
Blic pre 1 satjoš 58 povezanih

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Nova pre 4 satijoš 19 povezanih

„Taktika salame“ vlasti u Srbiji: Nemački mediji o upotrebi zvučnog oružja tokom protesta
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih