Повезане вести

Директор Енергетске заједнице: БиХ каска за окружењем у области енергетике

Директор Енергетске заједнице: БиХ каска за окружењем у области енергетике

Слободна Европа 03.07.2024
Босна и Херцеговина заостаје за другим чланицама Енергетске заједнице у провођењу енергетског законодавства, нема јединствено државно тржиште електричне енергије и гаса, и може очекивати да струја коју извози ускоро не буде више… »
Енергетска заједница: Западни Балкан касни са спровођењем европског законодавства

Енергетска заједница: Западни Балкан касни са спровођењем европског законодавства

Бизнис.рс 03.07.2024
тешко изводљиво спајање тржишта са европском унијом до 2025. године. Директор Секретаријата Енегетске заједнице (ЕЗ) Артур Лорковски изјавио је да Западни Балкан касни са спровођењем европског законодавства у области… »

Форбес 03.07.2024
Директор Секретаријата Енегетске заједнице (ЕЗ) Артур Лорковски изјавио је да Западни Балкан касни са спровођењем европског законодавства у области енергетике. „Ако ме питате где се земље налазе, морам да кажем да је план био… »

НИН 03.07.2024
Директор Секретаријата Енегетске заједнице (ЕЗ) Артур Лорковски изјавио је да Западни Балкан касни са спровођењем европског законодавства у области енергетике. "Ако ме питате гдје се земље налазе, морам рећи да је план био да… »

Нови магазин 03.07.2024
Директор Секретаријата Енегетске заједнице (ЕЗ) Артур Лорковски изјавио је да Западни Балкан касни са спровођењем европског законодавства у области енергетике. "Ако ме питате гдје се земље налазе, морам рећи да је план био да… »

Вести дана »