Povezane vesti
„Trudnoća mi je raznela telo“: Žena Ognjena Amidžića se nakon porođaja suočila sa problemom
Nova 03.07.2024
Žena Ognjena Amidžića, Mina Naumović, pre četiri meseca na svet je donela sina Peruna, a sada je otkrila sa čime se suočava nakon porođaja. Za razliku od Ognjena Amidžića, Mina Naumović je izuzetno aktivna na društvenim mrežama gde sa pratiocima deli… »
"Trudnoća mi je raznela telo" Oglasila se žena Ognjena Amidžića - mislila da nije ništa osetila, a onda haos
Mondo 03.07.2024
Mina Naumović se obratila pratiocima. Mina Naumović se obratila pratiocima Žena Ognjena Amidžića, Mina Naumović, pre četiri meseca na svet je donela sina Peruna, a sada je otkrila sa čime se suočava nakon porođaja. Mina svakodnevno sa pratiocima deli… »
"Trudnoća mi raznela telo": Žena Ognjena Amidžića se nakon porođaja suočila sa problemom: "Mislila sam da nisam ni osetila"…
Blic 03.07.2024
Žena Ognjena Amidžića, Mina Naumović, pre četiri meseca na svet je donela sina Peruna, a sada je otkrila sa čime se suočava nakon porođaja. Za razliku od Ognjena Amidžića, Mina Naumović je izuzetno aktivna na društvenim mrežama gde sa pratiocima deli… »
Ognjenova Mina otkrila sa čime se suočava nakon porođaja! Na svet donela sina, a sada vodi borbu: Trudnoća "raznese" telo...…
Kurir 03.07.2024
Vesti dana »

Oglasio se MUP o sukobima ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: "Gađali su kamenicama, jajima i koristi pirotehniku"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Beogradski je najpoznatiji, ali u Srbiji postoje još 2 aerodroma za komercijalne letove, na jednom je parking besplatan: Evo svih detalja
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Borba za opstanak na Kim: Delegacija Srpske liste razgovarala sa Trokazom o problemima Srba
Blic pre 1 satjoš 1 povezana