Povezane vesti
„Trudnoća mi je raznela telo“: Žena Ognjena Amidžića se nakon porođaja suočila sa problemom
Nova 03.07.2024
Žena Ognjena Amidžića, Mina Naumović, pre četiri meseca na svet je donela sina Peruna, a sada je otkrila sa čime se suočava nakon porođaja. Za razliku od Ognjena Amidžića, Mina Naumović je izuzetno aktivna na društvenim mrežama gde sa pratiocima deli… »
"Trudnoća mi je raznela telo" Oglasila se žena Ognjena Amidžića - mislila da nije ništa osetila, a onda haos
Mondo 03.07.2024
Mina Naumović se obratila pratiocima. Mina Naumović se obratila pratiocima Žena Ognjena Amidžića, Mina Naumović, pre četiri meseca na svet je donela sina Peruna, a sada je otkrila sa čime se suočava nakon porođaja. Mina svakodnevno sa pratiocima deli… »
"Trudnoća mi raznela telo": Žena Ognjena Amidžića se nakon porođaja suočila sa problemom: "Mislila sam da nisam ni osetila"…
Blic 03.07.2024
Žena Ognjena Amidžića, Mina Naumović, pre četiri meseca na svet je donela sina Peruna, a sada je otkrila sa čime se suočava nakon porođaja. Za razliku od Ognjena Amidžića, Mina Naumović je izuzetno aktivna na društvenim mrežama gde sa pratiocima deli… »
Ognjenova Mina otkrila sa čime se suočava nakon porođaja! Na svet donela sina, a sada vodi borbu: Trudnoća "raznese" telo...…
Kurir 03.07.2024
Vesti dana »

Sneg ugrozio saobraćaj na jugu Srbije: Problemi u opštini Surdulica
Jug press pre 20 minutajoš 126 povezanih

Vučić: SAD će uvesti sankcije NIS-u, Rusi neće nikome da dopuste da preuzme kompaniju
N1 Info pre 20 minutajoš 17 povezanih

Pruga Novi Sad-Subotica otvara se za putnički saobraćaj 8. oktobra
Nova ekonomija pre 30 minutajoš 60 povezanih

Flotila za Gazu: Presretnut i poslednji brod koji je plovio da probije izraelsku blokadu Gaze
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih

Postavljene ograde ispred Skupštine Novog Sada pred početak sednice, zborovi najavili protest
Danas pre 3 satajoš 15 povezanih