Повезане вести
„Људи ми се подсмевају“: Инфлуенсерка која је јуче пријавила таксисту због насиља сада открила детаље напада
Нова 03.07.2024
Наташа Ковачевић Њезванова јуче је пријавила полицију напад таксисте у родној Подгорици. Црногорска инфлуенсерка јуче је на Инстаграму поделила непријатну ситуацију коју је доживела са једним таксистом у Подгорици, који ју је… »
"Залетео се на мене, уносио ми се у фацу": Позната инфлуенсерка нападнута у Црној Гори, а сад открила шок детаље: "Да нисам…
Блиц 03.07.2024
Инфлуенсерка из Подгорице Наташа Ковачевић, познатија као Њезванова, током јучерашњег дана, како тврди, нападнута је од стране таксисте. Наиме, Наташа је јуче случај пријавила полицији, а сада је на Инстаграму открила шокантне… »
Позната инфлуенсерка нападнута у црној гори: Плаче и тресе се од страха: "Човек је изашао из аута и хтео да ме удари", све…
Блиц 02.07.2024
Инфлуенсерка из Подгорице Наташа Ковачевић, познатија као Њезванова, поделила је на Инстаграму какву је непријатност доживела. Наиме, како је Наташа истакла, њу је таксиста напао и вређао, а случај је пријавила полицији. -… »
Вести дана »
"Шта смо ми, будале са чековном књижицом?!" Ово је доказ да су Американци бесни као никад пре и да се спрема потоп: Трамп и Путин у дуету спремају Зеленском пакао
Блиц пре 1 сатјош 9 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 32 минутајош 2 повезане
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 32 минутајош 5 повезаних