Povezane vesti
Radnici "gradske čistoće" nisu žalili sebe da bi spasli ljude: Dok sam se probijao kroz vodu, molila je: "Spasite me…
Kurir 03.07.2024
Spasite me, spasite me, udaviću se, vikala je starija gospođa iz kola dok je voda nadirala u njih u Darvinovoj ulici u Beogradu! Pokušavala je da izađe, borila se... Automobil je ostao zaglavljen u bujici izazvanoj obilnim kišama. Njen vapaj čuo je… »
Oni su heroji o kojima svi pričaju: "Pitao sam ženu da li je dobro, plačući mi je rekla..." VIDEO
B92 03.07.2024
"Tihi heroji", tako su poslednjih dana na društvenim mrežama nazvali radnike Gradske čistoće zato što su spasavali ljude iz poplavljenih automobila, tokom nevremena u Srbiji. Svoj radni dan su započeli u šest ujutro i nakon što su očistili "prvu… »
"Samo sam skinuo cipele i uleteo u vodu": Radnici "Gradske čistoće" izvlačili ljude iz poplavljenih ulica tokom cele smene…
Blic 02.07.2024
Vladimir, Denis i Sabuhan su radnici beogradske Gradske čistoće i, ispostavilo se – junaci kišnog dana za nama. Ne samo što su raščišćavali ulice posle sinoćnjeg nevremena i današnjih obilnih padavina već su i prenosili Beograđanke preko… »
Vesti dana »
Stiže sneg! Tokom noći zabeleće ovi delovi Srbije, napadaće i do 10 centimetara: Upaljen alarm RHMZ
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 7 satijoš 1 povezana