Повезане вести

Зорана ПАВИЋ се због дугова разболела: Дизала кредите, позајмљивала новац, а још увек није све вратила - "Због тога сам ушла…

Зорана ПАВИЋ се због дугова разболела: Дизала кредите, позајмљивала новац, а још увек није све вратила - "Због тога сам ушла…

Вечерње новости 03.07.2024
ЗОРАНА ПАВИЋ један од најтежих периода у животу имала је 2008. године, када се задужила због стана и концерта у Сава Центру. Фото: Зоран Јовановић Мачак Зорана је била учесница ријалитија "Фарма", а недавно је открила разлог због… »
Наша певачица се због кредита разболела! Била у дуговима до гуше, позајмила новац и од пријатеља: Због тога сам ушла у…

Наша певачица се због кредита разболела! Била у дуговима до гуше, позајмила новац и од пријатеља: Због тога сам ушла у…

Курир 03.07.2024
Певачица Зорана Павић један од најтежих периода у животу имала је 2008. године, када се задужила због стана и концерта у Сава Центру. Зорана је била учесница ријалитија "Фарма", а недавно је открила разлог због ког је ушла у… »
"Хонорар од фарме ми давали у ратама" Позајмила паре за концерт и дигла кредит у швајцарцима - још враћа дугове!

"Хонорар од фарме ми давали у ратама" Позајмила паре за концерт и дигла кредит у швајцарцима - још враћа дугове!

Мондо 03.07.2024
Певачица Зорана Павић открила да је у ријалити ушла због финансија. Певачица Зорана Павић открила да је у ријалити ушла због финансија Певачица Зорана Павић, која је имала бројне хитове и коју смо гледали и у улози водитељке… »
Наша певачица се због дугова разболела: Дизала кредите, позајмљивала новац, а још увек није све вратила: "Због тога сам ушла…

Наша певачица се због дугова разболела: Дизала кредите, позајмљивала новац, а још увек није све вратила: "Због тога сам ушла…

Блиц 03.07.2024
Певачица Зорана Павић један од најтежих периода у животу имала је 2008. године, када се задужила због стана и концерта у Сава Центру. Зорана је била учесница ријалитија " Фарма", а недавно је открила разлог због ког је ушла у… »

Вести дана »