Повезане вести
Зорана ПАВИЋ се због дугова разболела: Дизала кредите, позајмљивала новац, а још увек није све вратила - "Због тога сам ушла…
Вечерње новости 03.07.2024
ЗОРАНА ПАВИЋ један од најтежих периода у животу имала је 2008. године, када се задужила због стана и концерта у Сава Центру. Фото: Зоран Јовановић Мачак Зорана је била учесница ријалитија "Фарма", а недавно је открила разлог због… »
Наша певачица се због кредита разболела! Била у дуговима до гуше, позајмила новац и од пријатеља: Због тога сам ушла у…
Курир 03.07.2024
Певачица Зорана Павић један од најтежих периода у животу имала је 2008. године, када се задужила због стана и концерта у Сава Центру. Зорана је била учесница ријалитија "Фарма", а недавно је открила разлог због ког је ушла у… »
"Хонорар од фарме ми давали у ратама" Позајмила паре за концерт и дигла кредит у швајцарцима - још враћа дугове!
Мондо 03.07.2024
Певачица Зорана Павић открила да је у ријалити ушла због финансија. Певачица Зорана Павић открила да је у ријалити ушла због финансија Певачица Зорана Павић, која је имала бројне хитове и коју смо гледали и у улози водитељке… »
Наша певачица се због дугова разболела: Дизала кредите, позајмљивала новац, а још увек није све вратила: "Због тога сам ушла…
Блиц 03.07.2024
Певачица Зорана Павић један од најтежих периода у животу имала је 2008. године, када се задужила због стана и концерта у Сава Центру. Зорана је била учесница ријалитија " Фарма", а недавно је открила разлог због ког је ушла у… »
Вести дана »

Додик: Народ ће на референдуму одлучити да ли ћу остати председник РС
Бета пре 22 минутајош 66 повезаних

Спречен промет 40 тона пилећег меса зараженог салмонелом, ухапшене две особе из Ћићевца
Наслови.аи пре 12 минутајош 34 повезане

Хитно упозорење РХМЗ на јак пљусак са градом, један део Србије посебно на удару
Еуроневс пре 3 сатајош 35 повезаних