Povezane vesti
Zorana PAVIĆ se zbog dugova razbolela: Dizala kredite, pozajmljivala novac, a još uvek nije sve vratila - "Zbog toga sam ušla…
Večernje novosti 03.07.2024
ZORANA PAVIĆ jedan od najtežih perioda u životu imala je 2008. godine, kada se zadužila zbog stana i koncerta u Sava Centru. Foto: Zoran Jovanović Mačak Zorana je bila učesnica rijalitija "Farma", a nedavno je otkrila razlog zbog kog je ušla u pomenuti… »
Naša pevačica se zbog kredita razbolela! Bila u dugovima do guše, pozajmila novac i od prijatelja: Zbog toga sam ušla u…
Kurir 03.07.2024
Pevačica Zorana Pavić jedan od najtežih perioda u životu imala je 2008. godine, kada se zadužila zbog stana i koncerta u Sava Centru. Zorana je bila učesnica rijalitija "Farma", a nedavno je otkrila razlog zbog kog je ušla u pomenuti rijaliti. -… »
"Honorar od farme mi davali u ratama" Pozajmila pare za koncert i digla kredit u švajcarcima - još vraća dugove!
Mondo 03.07.2024
Pevačica Zorana Pavić otkrila da je u rijaliti ušla zbog finansija. Pevačica Zorana Pavić otkrila da je u rijaliti ušla zbog finansija Pevačica Zorana Pavić, koja je imala brojne hitove i koju smo gledali i u ulozi voditeljke, otkrila je u jednom… »
Naša pevačica se zbog dugova razbolela: Dizala kredite, pozajmljivala novac, a još uvek nije sve vratila: "Zbog toga sam ušla…
Blic 03.07.2024
Pevačica Zorana Pavić jedan od najtežih perioda u životu imala je 2008. godine, kada se zadužila zbog stana i koncerta u Sava Centru. Zorana je bila učesnica rijalitija " Farma", a nedavno je otkrila razlog zbog kog je ušla u pomenuti rijaliti. -… »
Vesti dana »

Minimalna zarada u Srbiji biće 551 evro od januara 2026. godine, odluku donosi Vlada
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 40 povezanih

Evropski parlament danas situaciji u Srbiji i upotrebi sile nad demonstrantima
NIN pre 59 minutajoš 32 povezane

Na panelu u EP dogovoren rad na šest pitanja: Finansiranje Srbije od EU, sankcije i status SNS u EPP
Beta pre 9 minutajoš 23 povezane

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 30 povezanih

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 29 povezanih