Povezane vesti
Sa žurke u privatni avion! Spajali je s Đukanovićem, ona ćuti 30 godina - Umišljene ribetine ne mogu da mi priđu
Mondo 03.07.2024
U medijima se oduvek spekulisalo o romansi Jasne Milenković Jami sa Milom Đukanovićem koju nikada nisu potvrdili, međutim brojne situacije i priče svedoče u prilog ovoj informaciji. U medijima se oduvek spekulisalo o romansi Jasne Milenković Jami sa… »
"Slao je helikopter po mene": Jami progovorila o Milu Đukanović i aferi: "Sve će se saznati posle moje smrti"
Blic 03.07.2024
Pevačica Jasna Milenković Jami više od dve decenije je na javnoj sceni, a devedesetih godina bila je jedna od najpopularnijih pevačica, te su se za njene nastupe stvarali redovi. U medijima se oduvek spekulisalo o romansi sa Milom Đukanovićem koju nikada… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje za ceo region! Balkan pregoreva: Crveni meteoalarm i temperature koje mogu da ubiju!
Alo pre 2 satajoš 26 povezanih

Blagojević: Želimo da produžimo maksimalan učinak, Napredak uvek neugodan protivnik
Sportski žurnal pre 1 satjoš 27 povezanih

Tragedija - Preminuio fudbaler koga je kod Loznice udario grom (foto)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 22 povezane

Putin će biti prvi ruski lider koji će posetiti Aljasku; Zelenski o zahtevu Moskve za razmenu teritorija
RTS pre 25 minutajoš 134 povezane

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 21 povezana