Povezane vesti
Stanković: SNS ruši državu kroz sudove, institucije, pojedince – sve ćemo ih obeležiti
N1 Info 03.07.2024
"Imali smo dokaze o krađi od početka i put kojim sada idemo se nametnuo. Imamo zakone i želimo da ih poštujemo sada, a i kada dođemo na vlast. Mi na taj način branimo državu, dok je SNS urušava, kroz sud, institucije, pojedince, a koje ćemo obeležiti i… »
Stanković: SNS ruši državu kroz sudove, institucije, pojedince – sve ćemo ih obeležiti
Novi magazin 03.07.2024
"Imali smo dokaze o krađi od početka i put kojim sada idemo se nametnuo. Imamo zakone i želimo da ih poštujemo sada, a i kada dođemo na vlast. Mi na taj način branimo državu, dok je SNS urušava, kroz sud, institucije, pojedince, a koje ćemo obeležiti i… »
Vesti dana »
Direktor policije: U toku istraga o smrti devojke na Filozofskom fakultetu, tužilaštvo sumnja na propuste uprave
RTV pre 1 satjoš 88 povezanih
"Pitao sam igrače šta da radimo, rekli su mi da to neće": Penjaroja otkrio šta su mu rekli, nije mogao da veruje
Mondo pre 8 minutajoš 30 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Tramp najavio poraz Irana, nazvao Ormuski moreuz "Trampov moreuz"; UN formiraju radnu grupu za očuvanje trgovine kroz Ormuski moreuz
RTV pre 9 minutajoš 32 povezane
Spremam ti najlepšu pesmu: Saša Matić drugi specijalni gost na večerašnjem koncertu Jakova Jozinovića (foto)
Večernje novosti pre 23 minutajoš 23 povezane