Повезане вести
Демократски гувернери "чувају Бајдену леђа"
РТС 04.07.2024
Демократски гувернери Њујорка, Минесоте и Мериленда подржали су кандидатуру председника Џоа Бајдена за предстојеће изборе у Сједињеним Америчким Државама. Гувернер Мериленда Вес Мур рекао је новинарима после састанка са… »
Бајден: Не одлазим
Политика 04.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден одбацио је гласине да намерава да одустане од своје кандидатуре за предстојеће изборе и истакао да је спреман да победи у новембру. "Дозволите ми да кажем ово што јасније могу: кандидујем се… »
Бајден: Казаћу ово што јасније могу, у председничкој трци сам до краја, не одустајем
РТВ 04.07.2024
ВАШИНГТОН - Амерички председник Џо Бајден одбацио је гласине да намерава да одустане од своје кандидатуре за предстојеће изборе и истакао да је спреман да победи у новембру. "Дозволите ми да кажем ово што јасније могу… »
Бајдене, чувају ти леђа
Б92 04.07.2024
Демократски гувернери Њујорка, Минесоте и Мериленда подржали су кандидатуру председника Џоа Бајдена за предстојеће изборе у Сједињеним Америчким Државама. "Председник нам је одувек чувао леђа. Чуваћемо и ми његова", рекао је… »
Бајден открио да ли ће се повући из кампање: „Не одлазим, нико ме не тера. У трци сам до краја и победићемо“
Нова 04.07.2024
Амерички председник Џо Бајден одбацио је гласине да намерава да одустане од своје кандидатуре за предстојеће изборе и истакао да је спреман да победи у новембру. „Дозволите ми да кажем ово што јасније могу: кандидујем се, нико… »
ЏОЗЕФ Бајден категоричан у председничкој трци сам до краја не одустајем
Дневник 04.07.2024
ВАШИНГТОН: Амерички председник Џо Бајден одбацио је гласине да намерава да одустане од своје кандидатуре за предстојеће изборе и истакао да је спреман да победи у новембру. "Дозволите ми да кажем ово што јасније могу: кандидујем… »
Бајден: У председничкој трци сам до краја, не одустајем
Еуроневс 04.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден одбацио је гласине да намерава да одустане од своје кандидатуре за предстојеће изборе и истакао да је спреман да победи у новембру. "Дозволите ми да кажем ово што јасније могу: кандидујем се… »
Вести дана »

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Зеленски: Русија ове недеље употребила 50 ракета, 3.270 дронова и 1.370 бомби
Еуроневс пре 9 минутајош 23 повезане

Данас у Србији: Хладно, па сунчано – највиша температура 18 степени
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 22 повезане

'Без краљева': Милиони људи на протестима против Трампа широм САД
BBC News пре 2 сатајош 20 повезаних

Огласила се чачанска полиција поводом трагедије у Бечњу: Возач БМВ-а возио пребрзо и прешао у супротну траку коловоза
Морава инфо пре 44 минутајош 43 повезане