Повезане вести

Демократски гувернери "чувају Бајдену леђа"

Демократски гувернери "чувају Бајдену леђа"

РТС 04.07.2024
Демократски гувернери Њујорка, Минесоте и Мериленда подржали су кандидатуру председника Џоа Бајдена за предстојеће изборе у Сједињеним Америчким Државама. Гувернер Мериленда Вес Мур рекао је новинарима после састанка са… »
Бајден: Не одлазим

Бајден: Не одлазим

Политика 04.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден одбацио је гласине да намерава да одустане од своје кандидатуре за предстојеће изборе и истакао да је спреман да победи у новембру. "Дозволите ми да кажем ово што јасније могу: кандидујем се… »
Бајден: Казаћу ово што јасније могу, у председничкој трци сам до краја, не одустајем

Бајден: Казаћу ово што јасније могу, у председничкој трци сам до краја, не одустајем

РТВ 04.07.2024
ВАШИНГТОН - Амерички председник Џо Бајден одбацио је гласине да намерава да одустане од своје кандидатуре за предстојеће изборе и истакао да је спреман да победи у новембру. "Дозволите ми да кажем ово што јасније могу… »
Бајдене, чувају ти леђа

Бајдене, чувају ти леђа

Б92 04.07.2024
Демократски гувернери Њујорка, Минесоте и Мериленда подржали су кандидатуру председника Џоа Бајдена за предстојеће изборе у Сједињеним Америчким Државама. "Председник нам је одувек чувао леђа. Чуваћемо и ми његова", рекао је… »
Бајден открио да ли ће се повући из кампање: „Не одлазим, нико ме не тера. У трци сам до краја и победићемо“

Бајден открио да ли ће се повући из кампање: „Не одлазим, нико ме не тера. У трци сам до краја и победићемо“

Нова 04.07.2024
Амерички председник Џо Бајден одбацио је гласине да намерава да одустане од своје кандидатуре за предстојеће изборе и истакао да је спреман да победи у новембру. „Дозволите ми да кажем ово што јасније могу: кандидујем се, нико… »
ЏОЗЕФ Бајден категоричан у председничкој трци сам до краја не одустајем

ЏОЗЕФ Бајден категоричан у председничкој трци сам до краја не одустајем

Дневник 04.07.2024
ВАШИНГТОН: Амерички председник Џо Бајден одбацио је гласине да намерава да одустане од своје кандидатуре за предстојеће изборе и истакао да је спреман да победи у новембру. "Дозволите ми да кажем ово што јасније могу: кандидујем… »
Бајден: У председничкој трци сам до краја, не одустајем

Бајден: У председничкој трци сам до краја, не одустајем

Еуроневс 04.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден одбацио је гласине да намерава да одустане од своје кандидатуре за предстојеће изборе и истакао да је спреман да победи у новембру. "Дозволите ми да кажем ово што јасније могу: кандидујем се… »

Вести дана »