Povezane vesti
Demokratski guverneri "čuvaju Bajdenu leđa"
RTS 04.07.2024
Demokratski guverneri Njujorka, Minesote i Merilenda podržali su kandidaturu predsednika Džoa Bajdena za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama. Guverner Merilenda Ves Mur rekao je novinarima posle sastanka sa Bajdenom i potpredsednicom… »
Bajden otkrio da li će se povući iz kampanje: „Ne odlazim, niko me ne tera. U trci sam do kraja i pobedićemo“
Nova 04.07.2024
Američki predsednik Džo Bajden odbacio je glasine da namerava da odustane od svoje kandidature za predstojeće izbore i istakao da je spreman da pobedi u novembru. „Dozvolite mi da kažem ovo što jasnije mogu: kandidujem se, niko me ne tera. Ne odlazim. U… »
DžOZEF Bajden kategoričan u predsedničkoj trci sam do kraja ne odustajem
Dnevnik 04.07.2024
VAŠINGTON: Američki predsednik Džo Bajden odbacio je glasine da namerava da odustane od svoje kandidature za predstojeće izbore i istakao da je spreman da pobedi u novembru. "Dozvolite mi da kažem ovo što jasnije mogu: kandidujem se, niko me ne tera. Ne… »
Bajden: U predsedničkoj trci sam do kraja, ne odustajem
Euronews 04.07.2024
Američki predsednik Džozef Bajden odbacio je glasine da namerava da odustane od svoje kandidature za predstojeće izbore i istakao da je spreman da pobedi u novembru. "Dozvolite mi da kažem ovo što jasnije mogu: kandidujem se, niko me ne tera. Ne odlazim… »
Vesti dana »
Amerikanci produžili licencu za poslovanje NIS-a i rok za prodaju ruskog vlasništva
BBC News pre 4 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza : Oblačno i nestabilno, manji pad temperature
Nedeljnik pre 19 minutajoš 29 povezanih
Selektor Ekvadora Bekasese: „Zahvalan sam igračima na ovom putovanju“
Serbian News Media pre 14 minutajoš 19 povezanih
"Putevi Srbije" od danas kažnjavaju vlasnike vozila četvrte kategorije koji ne plaćaju putarinu elektronski
Nova pre 39 minutajoš 16 povezanih