Povezane vesti
Demokratski guverneri "čuvaju Bajdenu leđa"
RTS 04.07.2024
Demokratski guverneri Njujorka, Minesote i Merilenda podržali su kandidaturu predsednika Džoa Bajdena za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama. Guverner Merilenda Ves Mur rekao je novinarima posle sastanka sa Bajdenom i potpredsednicom… »
Bajden: Ne odlazim
Politika 04.07.2024
Američki predsednik Džozef Bajden odbacio je glasine da namerava da odustane od svoje kandidature za predstojeće izbore i istakao da je spreman da pobedi u novembru. "Dozvolite mi da kažem ovo što jasnije mogu: kandidujem se, niko me ne tera. Ne… »
Bajden: Kazaću ovo što jasnije mogu, u predsedničkoj trci sam do kraja, ne odustajem
RTV 04.07.2024
VAŠINGTON - Američki predsednik Džo Bajden odbacio je glasine da namerava da odustane od svoje kandidature za predstojeće izbore i istakao da je spreman da pobedi u novembru. "Dozvolite mi da kažem ovo što jasnije mogu: kandidujem se, niko me ne… »
Bajdene, čuvaju ti leđa
B92 04.07.2024
Demokratski guverneri Njujorka, Minesote i Merilenda podržali su kandidaturu predsednika Džoa Bajdena za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama. "Predsednik nam je oduvek čuvao leđa. Čuvaćemo i mi njegova", rekao je guverner… »
DžOZEF Bajden kategoričan u predsedničkoj trci sam do kraja ne odustajem
Dnevnik 04.07.2024
VAŠINGTON: Američki predsednik Džo Bajden odbacio je glasine da namerava da odustane od svoje kandidature za predstojeće izbore i istakao da je spreman da pobedi u novembru. "Dozvolite mi da kažem ovo što jasnije mogu: kandidujem se, niko me ne… »
Bajden otkrio da li će se povući iz kampanje: „Ne odlazim, niko me ne tera. U trci sam do kraja i pobedićemo“
Nova 04.07.2024
Američki predsednik Džo Bajden odbacio je glasine da namerava da odustane od svoje kandidature za predstojeće izbore i istakao da je spreman da pobedi u novembru. „Dozvolite mi da kažem ovo što jasnije mogu: kandidujem se, niko me ne tera. Ne… »
Bajden: U predsedničkoj trci sam do kraja, ne odustajem
Euronews 04.07.2024
Američki predsednik Džozef Bajden odbacio je glasine da namerava da odustane od svoje kandidature za predstojeće izbore i istakao da je spreman da pobedi u novembru. "Dozvolite mi da kažem ovo što jasnije mogu: kandidujem se, niko me ne tera. Ne… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi prenoćili u Inđiji, danas nastavljaju put ka Novom Sadu: Policija obezbeđuje trasu kretanja
Kurir pre 2 minutajoš 10 povezanih
Šok izdanje pevačice tinejdžerke: Došla na veselje u providnom - vidi joj se donji veš (foto)
Blic pre 8 minutajoš 7 povezanih
Nema preživelih u sudaru putničkog aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu
BBC News pre 50 minutajoš 8 povezanih
Američki mediji: Kontrolni toranj u Vašingtonu nije imao normalan broj zaposlenih u vreme avionske nesreće
Danas pre 9 satijoš 2 povezane