Povezane vesti
Euro 2024: Ledene kupke u dva ujutro i sklekovi pod tuševima – život portugalskih reprezentativaca sa Kristijanom Ronaldom
Danas 04.07.2024
Uvek se slatko nasmejem kad čujem priče i tračeve o tome koliko je Kristijano Ronaldo štetno prisustvo u portugalskoj reprezentaciji, zato što su to samo to – priče. Proveo sam mnogo godina sa njim u nacionalnom timu i nikad nisam imao bilo kakve… »
Euro 2024: Ledene kupke u dva ujutro i sklekovi pod tuševima - život portugalskih reprezentativaca sa Kristijanom Ronaldom
Blic 04.07.2024
Uvek se slatko nasmejem kad čujem priče i tračeve o tome koliko je Kristijano Ronaldo štetno prisustvo u portugalskoj reprezentaciji, zato što su to samo to - priče. Proveo sam mnogo godina sa njim u nacionalnom timu i nikad nisam imao bilo kakve… »
Euro 2024: Ledene kupke u dva ujutro i sklekovi pod tuševima - život portugalskih reprezentativaca sa Kristijanom Ronaldom
NIN 04.07.2024
Uvek se slatko nasmejem kad čujem priče i tračeve o tome koliko je Kristijano Ronaldo štetno prisustvo u portugalskoj reprezentaciji, zato što su to samo to - priče. Proveo sam mnogo godina sa njim u nacionalnom timu i nikad nisam imao bilo kakve… »
Vesti dana »
Delez se oglasio o pokretanju arbitraže: Odluku nismo doneli olako, primena uredbe o maržama je dovela do značajnih gubitaka
Insajder pre 2 satajoš 32 povezane
Stellantis očekuje gubitak od 22 milijarde evra, akcije potonule 20 odsto
Auto blog pre 25 minutajoš 29 povezanih
VST odbio da usvoji ostavke članova Izborne komisije, moraju da sprovedu odluku Ustavnog suda
NIN pre 2 satajoš 30 povezanih
Vuk Cvijić: Vlastima smetaju policajci koji se bore protiv trgovine drogom
Beta pre 5 satijoš 22 povezane
Ubistvo nakon svađe u porodičnoj kući u Požarevcu: Muškarac (72) ubio brata
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 29 povezanih