Повезане вести
Еуро 2024: Ледене купке у два ујутро и склекови под тушевима – живот португалских репрезентативаца са Кристијаном Роналдом
Данас 04.07.2024
Увек се слатко насмејем кад чујем приче и трачеве о томе колико је Кристијано Роналдо штетно присуство у португалској репрезентацији, зато што су то само то – приче. Провео сам много година са њим у националном тиму и никад… »
Еуро 2024: Ледене купке у два ујутро и склекови под тушевима - живот португалских репрезентативаца са Кристијаном Роналдом
Блиц 04.07.2024
Увек се слатко насмејем кад чујем приче и трачеве о томе колико је Кристијано Роналдо штетно присуство у португалској репрезентацији, зато што су то само то - приче. Провео сам много година са њим у националном тиму и никад… »
Еуро 2024: Ледене купке у два ујутро и склекови под тушевима - живот португалских репрезентативаца са Кристијаном Роналдом
НИН 04.07.2024
Увек се слатко насмејем кад чујем приче и трачеве о томе колико је Кристијано Роналдо штетно присуство у португалској репрезентацији, зато што су то само то - приче. Провео сам много година са њим у националном тиму и никад… »
Радио 021 04.07.2024
Некадашњи саиграч Роналда из Спортинга и португалске репрезентације за ББЦ о томе какав је заправо ЦР7. РЕУТЕРС/Каи Пфаффенбацх Увек се слатко насмејем кад чујем приче и трачеве о томе колико је Кристијано Роналдо штетно… »
Вести дана »

Ученици Пете у блокади: В.д. директорка је та која окупира нашу школу, остајемо овде до испуњења захтева
Н1 Инфо пре 1 сатјош 27 повезаних

Фон дер Лајен у Црној Гори: Поглавља затворити до краја године, предводници сте у ЕУ интеграцијама
НИН пре 2 сатајош 27 повезаних

Посланици о посебним условима за евидентирање и упис права на непокретностима односно - легализацији објеката
РТВ пре 3 минутајош 28 повезаних

Одбор за културу и информисање усвојио листу кандидата за Савет РЕМ-а
Спутник пре 7 минутајош 20 повезаних