Повезане вести

Милош петровић тројпец упуцан: Глумац открио детаље живота на улици! (видео)

Милош петровић тројпец упуцан: Глумац открио детаље живота на улици! (видео)

Вечерње новости 04.07.2024
ТРОЈПЕЦ је недавно причао о детаљима из приватног живота о којима је до тада мало ко знао, а тада је открио да је одрастао на улици. Фото: Новости - Одрастао сам у Шумицама на Вождовцу, али сам провео велики део живота на Чубури… »
Глумац је пре популарности радио на грађевини, а сада открива: „Одрастао сам на улици, пуцали су у мене и потезали ножеве“…

Глумац је пре популарности радио на грађевини, а сада открива: „Одрастао сам на улици, пуцали су у мене и потезали ножеве“…

Нова 04.07.2024
Глумац Милош Петровић познатији као Тројпец велику популарност стекао је улогама у серијама "Јужни Ветар, "Клан", "Убице мог оца". Он не крије да је пре почетка глумачке каријере радио на грађевини и маштао о свему што данас има… »
"Пуцали су на мене и потезали ножеве" Наш глумац (38) био у мутном друштву: Био сам спреман на све

"Пуцали су на мене и потезали ножеве" Наш глумац (38) био у мутном друштву: Био сам спреман на све

Мондо 04.07.2024
Милош Петровић, свима познатији као Тројпец, недавно је испричао мало познате детаље из свог живота који су моге изненадили. Милош Петровић, свима познатији као Тројпец, недавно је испричао мало познате детаље из свог живота… »
Глумац је пре популарности одрастао на улици: “Морао сам да се сналазим, потезали су ножеве и пуцали на мене”

Глумац је пре популарности одрастао на улици: “Морао сам да се сналазим, потезали су ножеве и пуцали на мене”

Телеграф 04.07.2024
Препоручујемо. Глумац Милош Петровић Тројпец (38) највећу популарност стекао је улогама у серијама "Јужни Ветар, "Клан", "Убице мог оца", а пре глумачке каријере годинама је радио на грађевини. Тројпец је недавно, у интервјуу за… »
"Потезали су ножеве на мене, пуцали. Морао сам да се сналазим за свој џепарац": Наш популарни глумац (38) одрастао на улици…

"Потезали су ножеве на мене, пуцали. Морао сам да се сналазим за свој џепарац": Наш популарни глумац (38) одрастао на улици…

Блиц 04.07.2024
Глумац Милош Петровић Тројпец (38) највећу популарност стекао је улогама у серијама "Јужни Ветар, "Клан", "Убице мог оца", а пре глумачке каријере годинама је радио на грађевини. Тројпец је недавно, у интервјуу за домаће медије… »

Вести дана »