Повезане вести
Израел и Палестинци: Расте бес људи у Појасу Газе према Хамасу
Радио 021 04.07.2024
Све је више Палестинаца који отворено критикују Хамас и који траже мир. Реутерс Човек на снимку је ван себе, а кроз његово окрвављено лице осликава се туга. „Ја сам академски доктор", каже он, „имао сам добар живот, али имамо… »
BBC News 04.07.2024
Све је више Палестинаца који отворено критикују Хамас и који траже мир. Човек на снимку је ван себе, а кроз његово окрвављено лице осликава се туга. „Ја сам академски доктор", каже он, „имао сам добар живот, али имамо одвратно… »
Данас 04.07.2024
Човек на снимку је ван себе, а кроз његово окрвављено лице осликава се туга. „Ја сам академски доктор“, каже он, „имао сам добар живот, али имамо одвратно руководство [Хамаса]. Навикли су да ми проливамо крв, нека их Бог… »
Данас 04.07.2024
Човек на снимку је ван себе, а кроз његово окрвављено лице осликава се туга. „Ја сам академски доктор“, каже он, „имао сам добар живот, али имамо одвратно руководство [Хамаса]. Навикли су да ми проливамо крв, нека их Бог… »
Блиц 04.07.2024
Човек на снимку је ван себе, а кроз његово окрвављено лице осликава се туга. „Ја сам академски доктор", каже он, „имао сам добар живот, али имамо одвратно руководство [Хамаса]. Навикли су да ми проливамо крв, нека их Бог… »
Јужне вести 04.07.2024
Реутерс Човек на снимку је ван себе, а кроз његово окрвављено лице осликава се туга. „Ја сам академски доктор", каже он, „имао сам добар живот, али имамо одвратно руководство [Хамаса]. Навикли су да ми проливамо крв, нека их… »
НИН 04.07.2024
Човек на снимку је ван себе, а кроз његово окрвављено лице осликава се туга. "Ја сам академски доктор", каже он, "имао сам добар живот, али имамо одвратно руководство [Хамаса]. Навикли су да ми проливамо крв, нека их Бог… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 1 сатјош 45 повезаних

„Не узима храну шести дан“: Студенту Богдану Јовичићу продужен притвор, због чега је почео штрајк глађу
Данас пре 31 минутајош 13 повезаних

Ухапшена три пољопривредника, осумњичени за насилничко понашање
НовиСад.цом пре 2 сатајош 26 повезаних

Кац: Ако Хамас не ослободи таоце и не положи оружје, Појас Газе ће бити уништен
НИН пре 32 минутајош 35 повезаних