Повезане вести

Израел и Палестинци: Расте бес људи у Појасу Газе према Хамасу

Радио 021 04.07.2024
Све је више Палестинаца који отворено критикују Хамас и који траже мир. Реутерс Човек на снимку је ван себе, а кроз његово окрвављено лице осликава се туга. „Ја сам академски доктор", каже он, „имао сам добар живот, али имамо… »

BBC News 04.07.2024
Све је више Палестинаца који отворено критикују Хамас и који траже мир. Човек на снимку је ван себе, а кроз његово окрвављено лице осликава се туга. „Ја сам академски доктор", каже он, „имао сам добар живот, али имамо одвратно… »

Данас 04.07.2024
Човек на снимку је ван себе, а кроз његово окрвављено лице осликава се туга. „Ја сам академски доктор“, каже он, „имао сам добар живот, али имамо одвратно руководство [Хамаса]. Навикли су да ми проливамо крв, нека их Бог… »

Данас 04.07.2024
Човек на снимку је ван себе, а кроз његово окрвављено лице осликава се туга. „Ја сам академски доктор“, каже он, „имао сам добар живот, али имамо одвратно руководство [Хамаса]. Навикли су да ми проливамо крв, нека их Бог… »

Блиц 04.07.2024
Човек на снимку је ван себе, а кроз његово окрвављено лице осликава се туга. „Ја сам академски доктор", каже он, „имао сам добар живот, али имамо одвратно руководство [Хамаса]. Навикли су да ми проливамо крв, нека их Бог… »

Јужне вести 04.07.2024
Реутерс Човек на снимку је ван себе, а кроз његово окрвављено лице осликава се туга. „Ја сам академски доктор", каже он, „имао сам добар живот, али имамо одвратно руководство [Хамаса]. Навикли су да ми проливамо крв, нека их… »

НИН 04.07.2024
Човек на снимку је ван себе, а кроз његово окрвављено лице осликава се туга. "Ја сам академски доктор", каже он, "имао сам добар живот, али имамо одвратно руководство [Хамаса]. Навикли су да ми проливамо крв, нека их Бог… »

Вести дана »