Повезане вести

Сада ужива у богатству, а некада је њена реалност била другачија: Сузана Јовановић открила како је дошла до првих пара

Сада ужива у богатству, а некада је њена реалност била другачија: Сузана Јовановић открила како је дошла до првих пара

Свет & Скандал 04.07.2024
Живот Сузане Јовановић некада и сада не може да се пореди Некадашњи директор “Гранда”, Саша Поповић и његова супруга Сузана Јовановић своју љубав негују готово три деценије, а на односу препуном поштовања и компромиса који су… »
Како је супруга Саше поповића зарадила за албум? Радила дан и ноћ: У кући ја водим главну реч и наређујем

Како је супруга Саше поповића зарадила за албум? Радила дан и ноћ: У кући ја водим главну реч и наређујем

Мондо 04.07.2024
Сузана Јовановић испричала је како је зарадила за свој први албум, али и шта јој је тата тада рекао. Сузана Јовановић испричала је како је зарадила за свој први албум, али и шта јој је тата тада рекао. Сузана Јовановић деценијама… »
"Радила сам дан и ноћ": Сузана Јовановић сада има милионе, а пре удаје за Сашу Поповића се овако мучила: "Мој отац у животу…

"Радила сам дан и ноћ": Сузана Јовановић сада има милионе, а пре удаје за Сашу Поповића се овако мучила: "Мој отац у животу…

Блиц 04.07.2024
Певачица Сузана Јовановић више од две деценије су у складном браку, те данас живе у изобиљу, али то није одувек био случај. Наиме, она је на почетку своје каријере морала да ради даноноћно како би могла да улаже у своју… »
САД има милионе, а пре морала да ради дан и ноћ! Сузана Јовановић открила како је зарадила паре за албум и шта јој је тата…

САД има милионе, а пре морала да ради дан и ноћ! Сузана Јовановић открила како је зарадила паре за албум и шта јој је тата…

Курир 04.07.2024
Сузана Јовановић деценијама ужива у складном браку са Сашом Поповићем. Лепо живи, имају складну породицу, на рачуну и више него довољно новца, али није одувек било тако. Певачица је открила да је морала озбиљно да се помучи и… »

Вести дана »