Povezane vesti
Prskanje protiv komaraca od danas na području Novog Sada, Beočina i Sremskih Karlovaca
Radio 021 04.07.2024
Prskanje protiv komaraca biće izvedeno sa zemlje i iz vazduha od subote, 6. jula do 21. jula na području Novog Sada i opština Beočin i Sremski Karlovci. "Ciklonizacija" navodi da će to biti učinjeno u prvom terminu sa povoljnim meteo uslovima… »
Od subote tretmani protiv komaraca iz vazduha i sa zemlje
NoviSad.com 04.07.2024
Novi Sad – Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na području Novog Sada i opština Beočin i Sremski Karlovci biće izvedeni u periodu od 6. do 21. jula, u prvom terminu sa povoljnim meteo uslovima. Kako se navodi novosadska „Ciklonizacija… »
Upozorenje pčelarima u Zrenjaninu: Tretmani protiv komaraca iz vazduha i sa zemlje! Zrenjanin - Ciklonizacija
Volim Zrenjanin 04.07.2024
Podeli vest: Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na području opština Zrenjanin, Apatin, Bač, Bačka Palanka, Temerin, Titel, Kanjiža, Čoka, Novi Kneževac i Novi Bečej biće izvedeni u periodu od 6. do 21. jula, u prvom terminu sa… »
Upozorenje za pčelare: Počinje prskanje protiv komaraca u Novom Sadu i okolini
Moj Novi Sad 04.07.2024
Od subote, 6. jula do 21. jula, biće izvršeno prskanje protiv komaraca na području Novog Sada, Beočina i Sremskih Karlovaca. "Ciklonizacija" je najavila da će tretmani biti izvedeni sa zemlje i iz vazduha, prvenstveno u terminima kada su povoljni… »
Upozorenje pčelarima u Novom Sadu, Beočinu i Sremskim Karlovcima Od 6. jula tretmani protiv komaraca
Dnevnik 04.07.2024
Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha u Novom Sadu, Beočinu i Sremskim Karlovcima biće izvedeni od 6. do 21. jula, u prvom terminu sa povoljnim meteouslovima. Iz novosadske „Ciklonizacije” navode da će se komarci prskati preparatima na… »
Vesti dana »

VIDEO Klipersi sprečili Nikse da obezbede plej-of: Bogdanović pomagao u rapsodiji dve zvezde tima
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 47 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 36 minutajoš 10 povezanih