Повезане вести
Мистерија: Нестао француски "Ескалибур": Неко га је после 1.300 година извукао из камена, јавност огорчена
Телеграф 04.07.2024
Према народном веровању, исковао га је легендарни ковач Вејланд. Чувени мач Дурендал, познат и као француска верзија Ескалибура, мистериозно је нестао из стене у којој је стајао протеклих 1.300 година. Древно оружје било је… »
Легендарни мач Дурандал, познат као француски „Екскалибур“, украден из стене
Н1 Инфо 04.07.2024
Француска верзија мача Екскалибур, који је више од 1.300 година био заглављен у једној стени у Рокамадуру на југу Француске нестао је, а француска полиција покренула је истрагу. Верује се да је мач, за који се сматра да има… »
Француски Ескалибур стар 1.300 година мистериозно нестао
Политика 04.07.2024
Француска верзија мача Ескалибур, који је више од 1.300 година био заглављен у једној стени у Рокамадуру на југу Француске нестао је, а француска полиција покренула је истрагу. Верује се да је мач, за који се сматра да има… »
Нестао "мач у камену": Био је заглављен у стени као чувени "Ескалибур", а сад полиција трага за њим
Блиц 04.07.2024
Француска верзија мача Ескалибур, који је више од 1.300 година био заглављен у једној стени у Рокамадуру на југу Француске нестао је, а француска полиција покренула је истрагу. Верује се да је мач, за који се сматра да има… »
Вести дана »
„Моја полиција ме није заштитила, ја сам урлала, а они су само гледали“: Екипа Н1 о нападу испред Ћациленда
Цензоловка пре 1 сатјош 49 повезаних
Проглашене ванредне одбране од поплава на територији Јужне Мораве; ванредно и у Лебану
РТС пре 2 сатајош 27 повезаних
Изборна реприза на Косову и Метохији, може ли Српска листа да помери језичак на ваги
РТС пре 1 сатјош 32 повезане