Повезане вести
"Вучјак ми је покидао сина, нашао сам га у крви" Отац из Лапова затекао сина са крвавим ранама, тврди да га је напао напуштени…
Курир 04.07.2024
У селу Лапово Мијо Павловић затекао је страшан призор у свом дворишту- непозваног госта - вучјака и свог сина у крвавим ранама. Наиме, како је објаснио, 29. јуна у његово двориште ушетао је одбачени немачки овчар, Мијо је… »
"Пустио је кокошке, а онда га је изуједао вучјак": Отац из Лапова затекао сина са крвавим ранама, тврди да га је напао…
Блиц 04.07.2024
У селу Лапово Мијо Павловић затекао је страшан призор у свом дворишту- непозваног госта - вучјака и свог сина у крвавим ранама. Наиме, како је објаснио, 29. јуна у његово двориште ушетао је одбачени немачки овчар, Мијо је… »
Вучјак ми је покидао сина, нашао сам га у крви! Мијо из Лапова о стравичном нападу животиње: "Докле више"
Телеграф 04.07.2024
Како је објаснио, пас се сакрио и чекао прави тренутак за напад. У селу Лапово Мијо Павловић затекао је страшан призор у свом дворишту- непозваног госта - вучјака и свог сина у крвавим ранама. Наиме, како је објаснио, 29. јуна у… »
Вести дана »
Оружје, муницију, марихуану, дрон, возила, телефоне, ножеве, мачете, палице и фантомке полиција нашла у кући код Прешева
Јужне вести пре 16 минутајош 33 повезане
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'
BBC News пре 57 минутајош 27 повезаних
Мигрант погинуо у превртању чамца код Славонског Брода, више повређених
Бета пре 1 сатјош 29 повезаних
Како ће се куповати гориво у местима где има само НИС-ових пумпи? Није их мало, а некима је најближа на 40 километара
Курир пре 1 минутјош 25 повезаних
Шапић: Нисам размишљао да поднесем оставку због блокаде гараже у Пионирском парку
Бета пре 52 минутајош 23 повезане