Povezane vesti

Žika Jakšić o Mileni Ćeranić: Osudili smo je! Žao mi je!

Žika Jakšić o Mileni Ćeranić: Osudili smo je! Žao mi je!

Svet plus 04.07.2024
Žika Jakšić otvara dušu o kontroverzi sa Milenom Ćeranić: Osudili smo je, ali sada mi je iskreno žao. Otkrijte šta je pevačica izjavila što je izazvalo javnu osudu i kako Žika sada gleda na tu turbulentnu epizodu. Pevačica Milena Ćeranić… »
"Ispao je nečovek, vratilo mu se" Milena Ćeranić posle Brene i Popovića, raspalila i po Žiki Jakšiću

"Ispao je nečovek, vratilo mu se" Milena Ćeranić posle Brene i Popovića, raspalila i po Žiki Jakšiću

Mondo 04.07.2024
Milena Ćeranić žestoko je raspalila po nekadašnjem saradniku Žiki Jakšiću. Milena Ćeranić žestoko je raspalila po nekadašnjem saradniku Žiki Jakšiću. Pevačica Milena Ćeranić je nakon učešća u rijalitiju Farma izbačena iz Grand… »
"Pokušao je da omalovaži moje dostojanstvo, ali vratilo mu se": Milena Ćeranić se obrušila na Žiku Jakšića: "On je…

"Pokušao je da omalovaži moje dostojanstvo, ali vratilo mu se": Milena Ćeranić se obrušila na Žiku Jakšića: "On je…

Blic 04.07.2024
Milena Ćeranić svoju karijeru započela je u "Grandu" ali je potom raskinula saradnju sa njima, te danas nema lepo mišljenje o Lepoj Breni, Saši Popoviću, kao ni o Žiki Jakšiću. Pevačica se nedavno obrušila na Brenu i Popovića, a sada nije… »
Milena Ćeranić o Žiki Jakšiću: On je nečovek, sve mu se vratilo!

Milena Ćeranić o Žiki Jakšiću: On je nečovek, sve mu se vratilo!

Svet plus 04.07.2024
Milena Ćeranić je gostujući u popularnoj emisiji otvoreno progovorila o neprijatnim situacijama kroz koje je prolazila dok je bila deo Grand produkcije. Pevačica je otkrila da nije u dobrim odnosima sa Žikom Jakšićem, kojeg je nazvala nečovekom… »

Vesti dana »