Povezane vesti
Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića, ponovo imenovana za sekretarku u Vladi Srbije
Nova 04.07.2024
Milena Popović, udovica ubijenog lidera Srba s Kosova, Olivera Ivanovića, objavila je danas da je ponovo imenovana na mesto državnog sekretara u Ministarstvu turizma i omladine. „Vlada Republike Srbije imenovala me je danas po drugi put na mesto državnog… »
Udovica Olivera Ivanovića ponovo državna sekretarka u Vladi Srbije
Radio 021 04.07.2024
Nevenčana supruga ubijenog lidera Srba s Kosova Olivera Ivanovića, Milena Popović, objavila je danas da je ponovo imenovana na mesto državne sekretarke u Ministarstvu turizma i omladine, prenosi Nova. "Vlada Srbije imenovala me je danas po drugi put na… »
Milena Popović reizabrana: Udovica Olivera Ivanovića na staroj - novoj funkciji u Vladi Srbije
Blic 04.07.2024
Milena Popović Ivanović, udovica tragično nastradalog srpskog političara sa KiM Olivera Ivanovića, objavila je danas da je po drugi put imenovana na mesto državnog sekretara u Ministarstvu turizma i omladine. - Vlada Republike Srbije imenovala me je… »
Udovica Olivera Ivanovića ponovo u vladi Srbije! Evo na koju funkciju je imenovana
Kurir 04.07.2024
Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića i aktuelna partnerka Igora Jurića,, danas se na Instagramu pohvalila da je po drugi put imenovana na mesto državnog sekretara u Ministarstvu turizma i omladine. View this post on Instagram A post shared by Milena… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici nisu zadovoljni ponuđenim rešenjima za izlazak iz krize
Ritam grada Kg pre 55 minutajoš 49 povezanih
Iran tvrdi da je pogodio aerodrom Ben Gurion u Tel Avivu, Izrael demantuje
NIN pre 41 minutajoš 47 povezanih
BLOG Iranski dronovi veći problem nego što su Amerikanci predviđali
Vreme pre 50 minutajoš 29 povezanih
Agencija Moody’s smanjila izglede za srpsku ekonomiju: Politička nestabilnost, „Mrdićevi zakoni“, NIS pod sankcijama…
Nedeljnik pre 4 satijoš 8 povezanih
Obradović: Prvi put smo imali priliku da radimo na taktici, znam kako se Pešić prilagođava
RTS pre 41 minutajoš 28 povezanih