Повезане вести
Милена Поповић, удовица Оливера Ивановића, поново именована за секретарку у Влади Србије
Нова 04.07.2024
Милена Поповић, удовица убијеног лидера Срба с Косова, Оливера Ивановића, објавила је данас да је поново именована на место државног секретара у Министарству туризма и омладине. „Влада Републике Србије именовала ме је данас по… »
Удовица Оливера Ивановића поново државна секретарка у Влади Србије
Радио 021 04.07.2024
Невенчана супруга убијеног лидера Срба с Косова Оливера Ивановића, Милена Поповић, објавила је данас да је поново именована на место државне секретарке у Министарству туризма и омладине, преноси Нова. "Влада Србије именовала ме… »
Удовица Оливера Ивановића поново државна секретарка у Влади Србије
Нови магазин 04.07.2024
Невенчана супруга убијеног лидера Срба с Косова Оливера Ивановића, Милена Поповић, објавила је данас да је поново именована на место државне секретарке у Министарству туризма и омладине, преноси Нова. "Влада Србије именовала ме… »
Милена Поповић, удовица Оливера Ивановића, поново добила функцију у Влади
Данас 04.07.2024
Милена Поповић, удовица убијеног лидера Срба с Косова, Оливера Ивановића, објавила је данас да је поново именована на место државног секретара у Министарству туризма и омладине, преноси Нова.рс. „Влада Републике Србије именовала… »
Милена Поповић реизабрана: Удовица Оливера Ивановића на старој - новој функцији у Влади Србије
Блиц 04.07.2024
Милена Поповић Ивановић, удовица трагично настрадалог српског политичара са КиМ Оливера Ивановића, објавила је данас да је по други пут именована на место државног секретара у Министарству туризма и омладине. - Влада Републике… »
Удовица Оливера Ивановића поново у влади Србије! Ево на коју функцију је именована
Курир 04.07.2024
Милена Поповић, удовица Оливера Ивановића и актуелна партнерка Игора Јурића,, данас се на Инстаграму похвалила да је по други пут именована на место државног секретара у Министарству туризма и омладине. Виев тхис пост он… »
Вести дана »

Председник Србије Александар Вучић На војној паради представљен понос Србије, хоћемо мир, али чувамо територију
Дневник пре 14 минутајош 108 повезаних

Европски аеродроми погођени сајбер нападом, летови касне
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 22 повезане