Povezane vesti
Euro 2024: Pisma iz Frankfurta i epizoda lasica, panteri i metalci
Danas 04.07.2024
Duga i lasica. Da mi je neko rekao da ću nekada da ih stavim zajedno u jednu rečenicu, a kamoli da ih vidim istog dana, verovatno bih mu rekao – slabije. Ovu životinjicu, sisara iz porodice kuna, spazio sam na vrhu zgrade prekoputa hotela gde sam odseo u… »
Južne vesti 04.07.2024
Nemanja Mitrović Kulturni centar Bačkap postoji skoro pola veka, ali je menjao lokacije Duga i lasica. Da mi je neko rekao da ću nekada da ih stavim zajedno u jednu rečenicu, a kamoli da ih vidim istog dana, verovatno bih mu rekao - slabije. Ovu… »
NIN 04.07.2024
Duga i lasica. Da mi je neko rekao da ću nekada da ih stavim zajedno u jednu rečenicu, a kamoli da ih vidim istog dana, verovatno bih mu rekao - slabije. Ovu životinjicu, sisara iz porodice kuna, spazio sam na vrhu zgrade prekoputa hotela gde sam odseo u… »
Vesti dana »
Sutra se uklanjaju šatori uz Ćacilenda: Vučić poručio - ti ljudi su slomili obojenu revolucijuu, Srbija je pobedila
RINA pre 22 minutajoš 31 povezana
Uoči mirovnih razgovora SAD-Ukrajina Rusija raketama i dronovima napala Kijev
Beta pre 12 minutajoš 51 povezana
Vučić u kasarni na Banjici: U Srbiji uskoro fabrika za proizvodnju dronova (FOTO)
Euronews pre 1 satjoš 26 povezanih
Prognoza vremena za nedelju, 28. decembar: Vetrovito, od minus šest do šest stepeni
Serbian News Media pre 27 minutajoš 23 povezane