Povezane vesti
Veliki posao čukaričkog: Sačuvan jedan od najboljih igrača! (foto)
Hot sport 04.07.2024
U dresu Brđana odigrao je 71 meč Čukarički je na početku letnjeg prelaznog roka doveo trojicu iskusnih igrača, golmana Nikolu Mirkovića, desnog beka Miloša Cvetkovića i ofanzivnog vezistu Lazara Tufegdžića. Paralelno sa time uprava kluba rešila je da… »
Čukarički produžio ugovor sa Sisokom do 2026. godine
Sport klub 04.07.2024
Čukarički je na početku letnjeg prelaznog roka doveo trojicu iskusnih igrača, golmana Nikolu Mirkovića, desnog beka Miloša Cvetkovića i ofanzivnog vezistu Lazara Tufegdžića. Paralelno sa time uprava kluba rešila je da produži ugovor sa defanzivnim… »
Čukarički produžio ugovor sa Sisokom
B92 04.07.2024
Fudbalski klub Čukarički objavio je da je produžio ugovor sa defanzivnim vezistom Sambuom Sisokom.Sisoko i Čukarički su produžili saradnju do 2026. godine. "Kad sam dolazio u Srbiju malo toga sam znao o fudbalu ovde i o zemlji uopšte. Želeo sam da dođem… »
Vesti dana »
Pofesor Hemijskog za N1: Akcident na deponiji Duboko po negativnom efektu ravan požaru iz 2024.
N1 Info pre 9 minutajoš 26 povezanih
Ajatolah Hamnei priznao: Hiljade su poginule u Iranu tokom nedavnih protesta
RTV pre 49 minutajoš 26 povezanih
EPS: Produžen rok za popuste za decembarske račune do 24. januara
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 29 povezanih
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 38 povezanih
Navijači zvižducima terali Florentina i rasplakali Vinija, penal pogurao Real u Madridu!
Sportske.net pre 1 satjoš 32 povezane