Povezane vesti
Velika vernost: Pouzdani vezista produžio ugovor sa Čukaričkim
Večernje novosti 04.07.2024
Fudbalski klub Čukarički saopštio je danas da je produžio ugovor sa defanzivnim veznim igračem Sambuom Sisokom do juna 2026. godine. FOTO: FK Čukarički Sisoko (23) je u Čukarički stigao poslednjeg dana prelaznog roka septembra 2022. godine, na… »
Veliki posao čukaričkog: Sačuvan jedan od najboljih igrača! (foto)
Hot sport 04.07.2024
U dresu Brđana odigrao je 71 meč Čukarički je na početku letnjeg prelaznog roka doveo trojicu iskusnih igrača, golmana Nikolu Mirkovića, desnog beka Miloša Cvetkovića i ofanzivnog vezistu Lazara Tufegdžića. Paralelno sa time uprava kluba… »
Čukarički produžio ugovor sa Sisokom
Sportski žurnal 04.07.2024
Sisoko je u Čukarički stigao poslednjeg dana prelaznog roka septembra 2022. godine, na pozajmicu sa pravom otkupa iz belgijskog Kortrajka. U međuvremenu, klub je otkupio njegov ugovor, a sada je Sisoko stavio i paraf na vernost do 2026. godine… »
Čukarički produžio ugovor sa Sisokom do 2026. godine
Sport klub 04.07.2024
Čukarički je na početku letnjeg prelaznog roka doveo trojicu iskusnih igrača, golmana Nikolu Mirkovića, desnog beka Miloša Cvetkovića i ofanzivnog vezistu Lazara Tufegdžića. Paralelno sa time uprava kluba rešila je da produži ugovor sa… »
Čukarički produžio ugovor sa Sisokom
B92 04.07.2024
Fudbalski klub Čukarički objavio je da je produžio ugovor sa defanzivnim vezistom Sambuom Sisokom.Sisoko i Čukarički su produžili saradnju do 2026. godine. "Kad sam dolazio u Srbiju malo toga sam znao o fudbalu ovde i o zemlji uopšte. Želeo sam da… »
Vesti dana »
Nema božića bez ovakve trpeze: Koliko je Srbe koštala gozba za najradosniji praznik? Detaljan cenovnik sa pijace
Kurir pre 35 minutajoš 44 povezane
"Držali su ga u sedećem položaju": Sveštenik o poslednjim trenucima Milinkovića, ugledao mu je lice!
Mondo pre 4 minutajoš 77 povezanih
Ubijen napadač iz Jagodine: Ubica prilikom hapšenja pucao na pripadnike SAJ-a: Oglasio se ministar Dačić (foto)
Blic pre 4 minutajoš 42 povezane
Ambasadorka Srbije napustila prijem SNV u Zagrebu zbog pisma dobitnika nagrade
Insajder pre 3 satajoš 16 povezanih