Povezane vesti
"Ako čitate ove reči, onda sam umrla" Sara se u bolničkoj postelji poslednji put obratila i slomila srca "Danas su mi rekli..."…
Kurir 04.07.2024
Sara Mandel preminula je ranije ove godine, a njen poslednji video postao je viralan na mrežama. Pokojna terapeutkinja u emotivnom snimku koji je slomio sve, govorila je o proslavi 42. rođendana u bolničkoj posetlji, pevajući sa ćerkom. Sarin video… »
"Ako čitate ove reči, onda sam umrla": Sara je izgubila borbu protiv opake bolesti i ljudi plaču dok gledaju njen poslednji…
Blic 04.07.2024
Sara Mandel, bivša terapeutkinja i autorka, umrla je ranije ove godine, a njena smrt je objavljena u viralnom TikTok video snimku sa preko 2,6 miliona pregleda. U emotivnom snimku, vidi se kako Mandelova slavi svoj 42. rođendan, rado jogu u bolničkoj… »
Vesti dana »

Dodik: Mandat mi je dao narod i on će na referendumu odlučiti o meni
RTS pre 25 minutajoš 48 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede: Zaplenjeno 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom
Danas pre 26 minutajoš 29 povezanih

Dodik najavio raspisivanje referenduma nakon oduzimanja mandata "Prihvatanje njihove odluke je udar na Ustav RS i srpski narod! Ostajem u Srpskoj i uz narod!"
Kurir pre 15 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane