Povezane vesti
Sud u Moskvi osudio Roberta Vudlanda na 12,5 godina zatvora
Euronews 04.07.2024
Sud u Ostankinu, u Moskvi osudio je danas Roberta Vudlanda, koji ima dvojno američko i rusko državljanstvo, na 12,5 godina zatvora sa maksimalnom bezbednošću zbog trgovine drogom. Vudland je proglašen krivim za pokušaj prodaje droge u velikim… »
Sud u Moskvi osudio Amerikanca na 12,5 godina zatvora: Evo za koja dela je proglašen krivim
Telegraf 04.07.2024
Sud u Moskvi osudio Roberta Vudlanda na 12,5 godina zatvora. Sud u Ostankinu, u Moskvi osudio je danas Roberta Vudlanda, koji ima dvojno američko i rusko državljanstvo, na 12,5 godina zatvora sa maksimalnom bezbednošću zbog trgovine drogom. Vudland je… »
Rusija osudila američkog državljana na 12,5 godina zatvora zbog trgovine drogom
Slobodna Evropa 04.07.2024
Američki državljanin Robert Romanov Woodland osuđen je u Rusiji na dvanaest i po godina na zatvor maksimalne sigurnosti nakon što ga je sud proglasio krivim za pokušaj prodaje droge. Njegov advokat Stanislav Kshevitsky za Reuters je rekao da je… »
Vesti dana »

(BLOG) Održan protest sindikata i studenata ispred Vlade u Beogradu, incident u Novom Sadu, postavljeni bilbordi sa aferama vlasti
N1 Info pre 7 minutajoš 103 povezane

"Mahnuo mi je kada je odlazio, kao da je nešto predosetio..." Komšinica porodice koja je sinoć nastradala ispričala nepoznate detalje za Kurir!
Kurir pre 24 minutajoš 67 povezanih

Novi šatori ispred Skupštine Srbije, ali i stolovi i stolice; Iz Pionirskog parka se oglasio student Miloš Pavlović: "Mnogo ljudi je reklo da će nas danas posetiti"
Blic pre 7 minutajoš 38 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 1 satjoš 21 povezana

"Sporazum o mineralima između SAD i Ukrajine je puno ekonomsko partnerstvo"
Telegraf pre 2 satajoš 30 povezanih