Повезане вести
Осумњичени за троструко убиство у Књажевцу иде на вештачење: Алексу воде у специјализовану болницу
Телеграф 04.07.2024
Сећам се само да сам сишао у подрум, узео карабин из ормара у коме је деда држао оружје. Узео сам пушку напунио је и кренуо ка приземљу. Ту су се налазили деда, баба и тата, и више се ничега не сећам ни како сам ни у кога прво… »
Убио оца, бабу и деду, послат на психијатријско вештачење у Београд Алекса Милојевић упућен у Специјалну затворску болницу
Курир 04.07.2024
Алекса Милојевић из Књажевца, осумњичен да је хицима из ловачке пушке убио оца, бабу и деду упућен је на психијатријско вештачење у Специјалну затворску болницу у Београду. Алекса се терети да је 6. јуна у породичној кући убио… »
Троструки убица иде на психијатријско вештачење: Алекса убио оца, бабу и деду у Књажевцу: Тужилаштво у Зајечару донело…
Блиц 04.07.2024
Алекса Милојевић (22) који је осумњичен да је починио троструко убиство када је хицима из ловачке пушке убио свог деду М. М.(81), оца П. М.(60) и бабу С. М.(83) биће упућен на психијатријско вештачење у Специјалну затворску… »
Вести дана »

НБС упозорава: Не наседајте на СМС поруку која нуди бесплатне телефоне, слушалице, апарате… (ВИДЕО)
Форбес пре 1 сатјош 27 повезаних

Пожари у Србији и на Косову: стање, интервенције и последице са фокусом на Топлички округ и Шумадију
Наслови.аи пре 3 минутајош 46 повезаних

Десети дан блокада: Одређен месечни притвор за седморо ухапшених у Ужицу
BBC News пре 2 сатајош 36 повезаних