Povezane vesti
Tanja Savić isprozivala cecu! Pitali je za duet sa Vojažem, dala brutalan komentar - "Reći ću to kao Karleuša"
Mondo 04.07.2024
Tanja Savić dala brutalan komentar na numeru "Muškarčina" koju su snimili Svetlana Ceca Ražnatović i Vojaž. Tanja Savić dala brutalan komentar na numeru "Muškarčina" koju su snimili Svetlana Ceca Ražnatović i Vojaž Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i… »
Tanja Savić žestoko oplela po ceci i vojažu! Pevačica javno podržala jk, pa poručila: Ništa mi se ne sviđa, ne ide mi…
Kurir 04.07.2024
Tanja Savić priznala je da joj se uopšte ne sviđa duetska pesma Cece Ražnatović i Mihajla Veruovića Vojaža “Muškarčina”. Ona je u jednoj radio emisiji na konstataciju jednog slušaoca da mu je krivo što “Muškarčinu” nisu snimili Tanja u duetu sa Koronom i… »
Vesti dana »
"Penzioneri će za 7 dana primiti najveće penzije u istoriji!" Vučić: "Nismo mi prodavali NIS, već su ga oni prodavali, po prvi put imamo stabilnu valutu"
Blic pre 16 minutajoš 28 povezanih
Uzbudljivo fudbalsko popodne na ostrvu: Arsenal i Liverpul sigurni, autogol Petrovića u porazu Bornmuta od Brentforda
Kurir pre 20 minutajoš 24 povezane
U Srbiji sutra jutro hladno, tokom dana vetrovito, najviše do 6 stepeni
NIN pre 55 minutajoš 25 povezanih