Povezane vesti
Vučić: Uvek odgovorim na Putinov poziv za razgovor, kao i on na moj
Politika 05.07.2024
Kad god je predsednik Putin izrazio želju da razgovaramo i da se vidimo, moj odgovor je bio pozitivan, kad god sam ja izrazio želju da razgovaram sa predsednikom Putinom, njegov odgovor je bio pozitivan, rekao je večeras Aleksandar Vučić. Ovako je… »
Vučić ispričao kad, kako i zašto se čuje sa Putinom, isprovociralo ga pisanje lista Nova
Danas 05.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se kasno sinoć povodom teksta lista „Nova“ i u objavi naveo kada, kako i zašto razgovara sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Povod da Vučić reaguje je naslovna strana lista Nova „Gruško brzo napustio… »
Vučić negirao da je u lošim odnosima sa Rusijom: Nadam se bar jednom malom izvinjenju
Radio 021 05.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je navode Nove da je u lošim odnosima sa Rusijom. On je negirao navode iz teksta lista "Nova" za petak, 5. jul, pod naslovom: zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Aleksandar "Gruško brzo napustio Srbiju… »
Vučić demantovao medijske navode: "Nijednom nisam pokušao da razgovaram sa Putinom"
Blic 04.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro je demantovao navode medija da je zvao lidera Rusije Vladimira Putina i da on nije hteo da mu se javi. "Sve što je napisano predstavlja ordinarnu laz. Želim da obavestim građane da imamo veoma korektne odnose sa… »
Vesti dana »
Macut i Dačić na terenu: Više od 435 ljudi gasi požare, ruski Iljušin već izbacio 120 tona vode
Euronews pre 10 minutajoš 55 povezanih
Vlada Srbije odlučila da minimalna cena rada bude povećana na 405 dinara po radnom satu
Beta pre 10 minutajoš 27 povezanih
Srbija na udaru toplotnog talasa i novih požara: Deliblatska peščara i Šangaj pod vatri
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 73 povezane
Dvojica uhapšena zbog otmice: Sumnja se da su žrtvu dva dana tukli i mučili
NIN pre 40 minutajoš 19 povezanih