Повезане вести
"Желим да идем на еутаназију" Певач о болести с којом се бори: Нема више снаге ни за болницу
Мондо 05.07.2024
Бојан Томовић, који је неколико пута у медијима говорио да болује од биполарног поремећаја шокирао је признањем да жели да иде на еутаназију у Холадију. Бојан Томовић, који је неколико пута у медијима говорио да болује од… »
"Желим да ме успавају у Холандији, тамо је еутаназија легална": Певач признао да више нема снаге да се бори
Телеграф 05.07.2024
Препоручујемо. Певач Бојан Томовић се дуго бори са биполарним поремећајем и врло је отворен за причу на ту тему. Томовић је сада шокирао признањем да жели да га успавају у Холандији. - Желим да ме успавају у Холандији, тамо је… »
"Желим да ме успавају у Холандији": Бојан Томовић се годинама бори са биполарним поремећајем, а сад шокирао признањем…
Блиц 04.07.2024
Бојан Томовић се дуго бори са биполарним поремећајем, а о томе се не либи да јавно говори. Томовић је сада шокирао признањем да жели да га успавају у Холандији. - Желим да ме успавају у Холандији, тамо је еутаназија легална, а… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана