Povezane vesti
"Želim da idem na eutanaziju" Pevač o bolesti s kojom se bori: Nema više snage ni za bolnicu
Mondo 05.07.2024
Bojan Tomović, koji je nekoliko puta u medijima govorio da boluje od bipolarnog poremećaja šokirao je priznanjem da želi da ide na eutanaziju u Holadiju. Bojan Tomović, koji je nekoliko puta u medijima govorio da boluje od bipolarnog poremećaja šokirao… »
"Želim da me uspavaju u Holandiji, tamo je eutanazija legalna": Pevač priznao da više nema snage da se bori
Telegraf 05.07.2024
Preporučujemo. Pevač Bojan Tomović se dugo bori sa bipolarnim poremećajem i vrlo je otvoren za priču na tu temu. Tomović je sada šokirao priznanjem da želi da ga uspavaju u Holandiji. - Želim da me uspavaju u Holandiji, tamo je eutanazija legalna, a… »
"Želim da me uspavaju u Holandiji": Bojan Tomović se godinama bori sa bipolarnim poremećajem, a sad šokirao priznanjem…
Blic 04.07.2024
Bojan Tomović se dugo bori sa bipolarnim poremećajem, a o tome se ne libi da javno govori. Tomović je sada šokirao priznanjem da želi da ga uspavaju u Holandiji. - Želim da me uspavaju u Holandiji, tamo je eutanazija legalna, a pošto je samoubistvo i po… »
Vesti dana »
Vučić: Posvetićemo se robotizaciji naše armije, čekaju nas nove narudžbine; Dodik: Vojska Srbije odvraćajuća sila
RTS pre 36 minutajoš 22 povezane
Počeo plej-in u NBA ligi: Dva fenomenalna meča, kraj za Jovića, Avdija junak
Danas pre 2 satajoš 35 povezanih
Kina obećava bližu koordinaciju sa Rusijom dok rat u Iranu traje
Bloomberg Adria pre 36 minutajoš 20 povezanih
(Foto) Sednica Skupštine Srbije pomerena za jedan sat zbog nedostatka kvoruma, poslanici vlasti napustili salu
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 17 povezanih