Povezane vesti
Ova naša poznata pevačica je prva prošetala tange u bivšoj Jugoslaviji: "Imam i snimke, ljudima je bilo lepo"
Telegraf 05.07.2024
Preporučujemo. Pevačica Jasna Milenković poznatija kao Jami, pune 33 godine je na estradi, a mnogi je znaju po hitu "One stvari". Da je pevačica uvek bila hrabra, pokazuje i činjenica da je prva na prostorima bivše Jugoslavije nosila tanga gaće. -… »
Ona je prva obukla tange u Jugoslaviji: Milo Đukanović slao avion po pevačicu - Volela sam da eksperimentišem
Mondo 05.07.2024
Jasna Milenković Jami otkrila je da je ona prva iz Evrope u Jugoslaviju uvezla do tada nepoznati kroj donjeg veša - tange. Jasna Milenković Jami otkrila je da je ona prva iz Evrope u Jugoslaviju uvezla do tada nepoznati kroj donjeg veša - tange. Jasna… »
Ova pevačica je prva nosila tanga veš u jugoslaviji! Probila led: "Govorili su da imam znak Mercedesa sa telu, imam i snimke"
Kurir 05.07.2024
Jasna Milenković Jami ostaće upamćena kao neko ko je iz Evrope u Jugoslaviju uvezla do tada nepoznati kroj donjeg veša- tange. Pevačica koja je devedesetih godina ozbiljno žarila i palila gde god da se pojavi, a i sada radi punom parom, otkrila je… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO: Završena protestna šetnja duž "Bulevara krvavih ruku", zabeleženi manji incidenti
Radio 021 pre 24 satajoš 14 povezanih
"Nema love u reprezentaciji, samo ja zarađujem": Pešić se obratio posle pobede, spomenuo umetnike i ratnike
Mondo pre 1 satjoš 38 povezanih
Supruga aktiviste pretučenog u policijskoj stanici u Novom Sadu: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Nova pre 5 satijoš 13 povezanih
Trinaestoj osobi, koja je uhapšena zbog tragedije u Novom Sadu, određen pritvor do 30 dana
Euronews pre 6 satijoš 39 povezanih