Povezane vesti
Ova naša poznata pevačica je prva prošetala tange u bivšoj Jugoslaviji: "Imam i snimke, ljudima je bilo lepo"
Telegraf 05.07.2024
Preporučujemo. Pevačica Jasna Milenković poznatija kao Jami, pune 33 godine je na estradi, a mnogi je znaju po hitu "One stvari". Da je pevačica uvek bila hrabra, pokazuje i činjenica da je prva na prostorima bivše Jugoslavije nosila tanga gaće. - Uvek… »
Ona je prva obukla tange u Jugoslaviji: Milo Đukanović slao avion po pevačicu - Volela sam da eksperimentišem
Mondo 05.07.2024
Jasna Milenković Jami otkrila je da je ona prva iz Evrope u Jugoslaviju uvezla do tada nepoznati kroj donjeg veša - tange. Jasna Milenković Jami otkrila je da je ona prva iz Evrope u Jugoslaviju uvezla do tada nepoznati kroj donjeg veša - tange. Jasna… »
Ova pevačica je prva nosila tanga veš u jugoslaviji! Probila led: "Govorili su da imam znak Mercedesa sa telu, imam i snimke"
Kurir 05.07.2024
Jasna Milenković Jami ostaće upamćena kao neko ko je iz Evrope u Jugoslaviju uvezla do tada nepoznati kroj donjeg veša- tange. Pevačica koja je devedesetih godina ozbiljno žarila i palila gde god da se pojavi, a i sada radi punom parom, otkrila je kako… »
Vesti dana »

Globalni potres: Najjači zemljotres na svetu u poslednjih 14 godina izazvao strah od cunamija širom sveta
Insajder pre 12 minutajoš 73 povezane

Oglasio se MUP Srbije! Evo zbog čega je izbio incident pre meča Crvena zvezda - Linkoln
Večernje novosti pre 42 minutajoš 39 povezanih

Skoro dva miliona Japanaca evakuisano zbog cunamija, talasi dostigli visinu od 1,3 metra
RTV pre 37 minutajoš 16 povezanih

DANAS JE OGNJENA MARIJA: Borac za hrišćansku veru i zaštitnica žena
Pirotske vesti pre 2 minutajoš 14 povezanih