Повезане вести
Новак Ђоковић поручује: Нећу дозволити да ме провоцирају и омаловажавају
Данас 05.07.2024
Српски ас разочаран понашањем појединих навијача на његовим мечевима на Вимблдону. Наишао је Новак Ђоковић на веома добар отпор у другом колу Вимблдона. Аутсајдер Џејкоб Фирнли на моменте је деловао као тенисер далеко већег… »
Најбољи српски спортиста сутра против Попирина у трећем колу Вимблдона Ђоковић се све боље креће
Дневник 05.07.2024
Најбољи тенисер свих времена, Новак Ђоковић, прескочио је још једну препреку. У другом колу Вимблдона је надиграо Биртанца Џејкоба Фирнлија са 3:1 у сетовима, иако је све могло да се закомпликује на самом крају меча. Мучио се… »
Откривено шта је Ђоковић приговорио; "Нисам чуо ништа лоше"
Б92 05.07.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић се током меча са Џејкобом Фирнлијем жалио на понашање једног навијача. Ђоковић је супервизору скренуо пажњу на тог момка, што се видело и у ТВ преносу. "То је он, тај момак. Тај момак тамо у сивој… »
Ђоковић: "Није хтео да ме погледа када сам му се обратио"
Спортске.нет 05.07.2024
Новак Ђоковић је током меча другог кола Вимблдона против Џејкоба Фирнлија имао краћи инцидент са једним од навијача. Новак је покушао вербално да се обрачуна са непристојним навијачем, али се овај ућутао и постидео. "Није хтео… »
Велики скандал на вимблдону! Британци бесни на своју телевизију! Баш када је Ђоковић играо десио им се невероватан пропуст!
Курир 05.07.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у треће коло Вимблдона пошто је после малих проблема победио љубимца домаће публике, мало познатог Британца Џејкоба Фирнлија (3:1). Деловало је после прва два сета да ће Ђоковић лако… »
Ђоковић: Реагујем кад се пређе граница
Вести онлине 05.07.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић у другом колу Вимблдона није имао против себе само расположеног противника, већ и домаћу публику која га је подржавала. Теже него што се очекивало, Ђоковић је после четири сета савладао Џејкоба… »
Новак о провокатору: Кад га погледам, гледа у телефон…
Спорт клуб 05.07.2024
Овај "позни" Новак Ђоковић не помишља више да игнорише простаклуке који долазе с трибина када игра тенис у Лондону, Њујорку и другим западним градовима у којима традционално има највише "хејтера". Напротив. Одавно је већ… »
Новак: "Много тензије и притисака током ГС - породица ми даје равнотежу"
Б92 05.07.2024
Пред други меч на Вимблдону, Новак Ђоковић је на помоћним теренима "Аоранги" имао и посебног госта. Реч је о његовом сину Стефану са којим се најпре загревао, а на крају тренинга и размењивао ударце преко мреже. После меча са… »
"Нећу то да толеришем" Ђоковић о провокатору са Вимблдона: Није смео да ме погледа у очи
Вечерње новости 05.07.2024
НАЈБОЉИ тенисер свих времена Новак Ђоковић још једном је очитао лекцију из лепог понашања непристојним навијачима. Сцреенсхот: РТС Новак Ђоковић готово да нема меч у коме неко из публике не проба да га испровоцира, а тако је… »
Новак о сукобу са навијачем на вимблдону: „Нећу дозволити да ме неко провоцира, понижава и омаловажава“
Хот спорт 05.07.2024
„То ми се дешава на сваком мечу, није хтео да ме погледа у очи!“ Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у треће коло Вимблдона. Он је савладао Британца Џејкоба Фирнлија након три сата борбе – 3:1 (6:3, 6:4, 5:7, 7:5) Током… »
Не дозвољавам да ме неко понижава! Ђоковић побеснео на Вимблдону: Не сме у очи да ме погледа!
Мондо 05.07.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић објаснио све о детаљима сукоба са навијачем. Српски тенисер Новак Ђоковић објаснио све о детаљима сукоба са навијачем. Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у треће коло Вимблдона победивши… »
Докле више?! Ђоковић ово није заслужио Британци жестоко ударили по Би-Би-Сију, није први пут да ово раде
НИЈЕ тајна да навијачи у Британији воле Ђоковића, али очигледно не баш сви. Тако да, становници Острва који су желели да на националном сервису погледају меч Новака Ђоковића и Џејкоба Фернлија, велика је вероватноћа да су… »
Огроман пропуст Британаца због Новака: Овим потезом показали велико непоштовање према највећем!
Хот спорт 05.07.2024
Британска јавност и медији изузетно су незадовољни потезом ББЦ-а Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у треће коло Вимблдона. Он је савладао Британца Џејкоба Фирнлија након три сата борбе – 3:1 (6:3, 6:4, 5:7, 7:5) У… »
Ђоковић: "Реагујем када се пређе граница - није хтео да ме погледа"
Б92 05.07.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић у другом колу Вимблдона није имао против себе расположеног противника, већ и домаћу публику која га је подржавала. Теже него што се очекивало Ђоковић је после четири сета савладао Џејкоба Фирнлија и… »
Велики скандал на Би-Би-сију због Новака! Цела земља прича о пропусту "смешних шефова", ко зна који пут
Мондо 05.07.2024
Велику грешку направи је британски Јавни сервис Би-Би-Си који је "заборавио" да пусти меч Новака Ђоковића. Велику грешку направи је британски Јавни сервис Би-Би-Си који је "заборавио" да пусти меч Новака Ђоковића. Српски тенисер… »
Британци не могу да верују: Новак Ђоковић се огласио у поноћ, ово је поручио синоћњем противнику
НОВАК Ђоковић је пре нешто мање од месец дана подвргнут операцији, а јуче је стигао до трећег кола Вимблдона против Џејкоба Фернлија. Ипак, Ноле је на рачун ривала сипао похвале након меча. ФОТО: Тањуг/АП Узео је Британац сет… »
Ђоковић после дуела са Фирнлијем: Нисам се осећао добро, видећемо шта ће бити сутра
Данас 04.07.2024
Новак Ђоковић, који се пласирао у треће коло Вимблдона након што је у другој рунди победио Британца Џејкоба Фирнлија (6:3, 6:4, 5:7, 7:5), рекао је после меча да су услови за игру били тешки због ветра. Такође, он је рекао да је… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана