Povezane vesti
Država samo što ne plane! Ćerka homofobnog predsednika objavila fotografiju kako se ljubi sa manekenkom: Luda sam za tobom…
Kurir 05.07.2024
Ćerka predsednika Kameruna podstakla je glasine da je u istopolnoj vezi nakon što je objavila fotografiju na kojoj ljubi drugu ženu! Brenda Bija (26) izazvala je burne reakcije javnosti s obzirom na to da je homoseksualnost nelegalna u Kamerunu gde njen… »
„Luda sam za tobom i želim da ceo svet to zna“: Ćerka predsednika Kameruna objavila da voli brazilsku manekenku iako se u…
Nova 05.07.2024
Ćerka predsednika Kameruna pokrenula je glasine da je u istospolnoj vezi, nakon što je objavila fotografiju na kojoj ljubi drugu ženu. 26-godišnja Brenda Bija izazvala je burne reakcije javnosti ovom objavom, s obzirom na to da je homoseksualnost… »
Ćerka predsednika objavila fotku na kojoj se ljubi sa ženom: Skandal u Kamerunu, za ovo se ide u zatvor
Telegraf 05.07.2024
Pol Bija je na vlast u ovoj centralnoj afričkoj državi došao još daleke 1982. godine i jedan je od najduže vladajućih lidera u Africi. Ćerka Pola Bije (91), predsednika Kameruna, izazvala je veliki skandal nakon što je na društvenim mrežama objavila… »
Vesti dana »
Smrt još jednog pacijenta u Čačku, Zaštitnik građana kontroliše rad Ministarstva zdravlja
Beta pre 21 minutajoš 52 povezane
Proizvođači mleka protestuju i u Bogatiću: „Uvoznički lobi će urušiti porodična gazdinstva i u Srbiji će ostati samo latifundije u Vojvodini“
Danas pre 6 minutajoš 30 povezanih
Pogledajte kako mračni oblaci jure sa Jadrana prema Srbiji: Evo kada stižu padavine
Telegraf pre 40 minutajoš 31 povezana
Advokatska komora Srbije najavila trodnevni prekid rada zbog "Mrdićevih zakona"
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 15 povezanih
Novosađanin upalio kamione ispred servisa u okolini grada, pričinjena šteta od oko 350.000 evra
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 23 povezane