Повезане вести
"Он мени не може да направи проблем": Партнер мајке Дарка Лазића након навода да га је певач "напао и вређао"
Телеграф 05.07.2024
Препоручујемо. Један медиј је објавио како је певач Дарко Лазић наводно "напао" мајчиног партнера, Драгана Пауновића, "вређао га и претио", а Бранкин муж је дао изјаву како му "више неће ући у кућу". Екипа Телеграфа је тим… »
"Не може он мени да направи проблем" Дечко мајке Дарка Лазића о сукобу с њим: Био сам му два пута кући
Мондо 05.07.2024
Драган Пауновић проговорио је о наводном сукобу с Дарком Лазићем и открио да ли су се обистиниле претње о којима се причало. Драган Пауновић проговорио је о наводном сукобу с Дарком Лазићем и открио да ли су се обистиниле… »
"Он не може да ми направи проблем, у његовој кући сам био два пута": Дечко мајке Дарка Лазића проговорио о свему, ево шта…
Блиц 05.07.2024
Недавно је одјекнула вест да се мајка Дарка Лазића, Бранка Лазић удала за свог партнера Драгана Пауновића, због чега је певач побеснео. Сада се појавила информација да се Дарко наводно обрачунао са дечком своје мајке, а након… »
"Дарко мени не може да направи проблерм" Огласио се партнер Бранке Лазић, прети тужбама: Ово је истина о односу са певачем
Курир 05.07.2024
Недавно је одјекнула вест да се мајка Дарка Лазића, Бранка Лазић удала за свог партнера Драгана Пауновића, због чега је певач побеснео. Сада се појавила информација да се Дарко наводно обрачунао са партнером своје мајке, а након… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 32 минутајош 42 повезане
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТС пре 1 сатјош 22 повезане
„Судбина Украјине је судбина Европе, али имамо много карата у рукама“: Европски лидери на састанку са Зеленским у Лондону
Данас пре 57 минутајош 68 повезаних