Повезане вести
Бајден не зна где удара: Поносан сам што сам прва црнкиња у Белој кући! (видео)
Курир 05.07.2024
Актуелни председник САД-а Џо Бајден тврдио је да је његов прошлонедељни наступ у дебати са Доналдом Трампом био тренутни проблем, али тај аргумент изгледа више "не држи воду", пише Бизнис Инсајдер. Председник САД данас је… »
"Постоји излаз из овог нереда, а то је камала": Анализа ЦНН: Тим потпредседнице САД размишља о избору белца за њеног…
Блиц 05.07.2024
Савезници потпредседнице Сједињених Америчких Држава Камале Харис расправљају о избору белца за њеног потпредседника, уколико се председник Џозеф Бајден повуче из предизборне трке, а она преузме кандидатуру. Како наводи… »
Бајден под притиском, дани одлуке за председника Америке
РТС 05.07.2024
"Остајем у трци" за Белу кућу, рекао је амерички председник Џозеф Бајден у Висконсину на првом од серије јавних наступа који би могли значајно утицати на даљу судбину његове политичке каријере. Постепено расте број демократа… »
Бајденов нови гаф: Поносан сам што сам прва црнкиња која је служила са црним председником
Радио 021 05.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден, који добија све више позива да одустане од трке за нови мандат у Белој кући након недавне конфузне дебате с Доналдом Трампом, учинио је још један гаф. Он је изјавио да је поносан због тога што… »
Бајден: Поносан сам што сам прва црнкиња у Белој кући
Нова 05.07.2024
Актуелни председник САД-а Џо Бајден тврдио је да је његов прошлонедељни наступ у дебати са Доналдом Трампом био тренутни проблем, али тај аргумент изгледа више "не држи воду", пише Бизнис Инсајдер. Председник САД данас је… »
Бајден: Поносан сам што сам прва црнкиња у Белој кући
Н1 Инфо 05.07.2024
Притисак на Бајдена не попушта: Наследница Дизнија обуставља донације демократама док лидер САД не одустане од трке
Блиц 05.07.2024
Наследница компаније Дизни, Абигејл Дизни, изјавила је да ће обуставити донације Демократској странци док садашњи председник Џо Бајден не одустане од трке за реизбор, након лошег наступа у дебати са републиканским ривалом… »
Наследница Дизнија обуставља донације демократама док Бајден не одустане од трке
Политика 05.07.2024
ВАШИНГТОН – Наследница компаније Дизни, Абигејл Дизни, изјавила је да ће обуставити донације Демократској странци док садашњи председник Џо Бајден не одустане од трке за реизбор, након лошег наступа у дебати са републиканским… »
Унука Волта Дизнија: Престајем да финансирам демократе док се Бајден не повуче
Данас 05.07.2024
Амерички председник Џо Бајден рекао је да нема намеру отићи након што су га многе демократе позвали да одустане од своје кандидатуре за поновни избор. На прослави Дана независности узвратио је на сумње у своју издржљивост и… »
(Видео): Нови гаф Бајдена: "Поносан сам што сам био прва црнкиња потпредседница која је служила са црним председником"
Блиц 05.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден поново је направио гаф, рекавши да је "поносан" што је "прва црнкиња која је служила са црним председником", пише британски "Телеграф". Бајден, који се суочава са позивима да се повуче из трке… »
Нови Бајденов гаф: „Поносан сам што сам служио као прва црна жена“ (ВИДЕО)
Данас 05.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден поручио је да је „поносан“ што је „прва црнкиња која је служила с црним председником“. Недељан након катастрофалног наступа у дебати, Бајден је јуче дао интервју за филаделфијску радиостаницу… »
Избори у Америци 2024: Бајден под све већим притиском да се повуче, и финансијери се узјогунили
Блиц 05.07.2024
Џозеф Бајден се суочава са све већим притиском да се повуче из изборне трке у тренутку када га очекује неколико изузетно важних дана у кампањи за поновни избор на место председника САД. Значајан број донатора Демократске… »
Избори у Америци 2024: Бајден под све већим притиском да се повуче, и финансијери се узјогунили
Радио 021 05.07.2024
Значајан број донатора јавно је упозорио да ће обуставити финансирање уколико Бајден не буде замењен другим кандидатом после очајног наступа током дебате са Доналдом Трампом прошле недеље. РЕУТЕРС/Елизабетх Франт Џозеф Бајден… »
BBC News 05.07.2024
Значајан број донатора јавно је упозорио да ће обуставити финансирање уколико Бајден не буде замењен другим кандидатом после очајног наступа током дебате са Доналдом Трампом прошле недеље. Џозеф Бајден се суочава са све већим… »
Данас 05.07.2024
Џозеф Бајден се суочава са све већим притиском да се повуче из изборне трке у тренутку када га очекује неколико изузетно важних дана у кампањи за поновни избор на место председника САД. Значајан број донатора Демократске… »
„Или ће Бајден одустати од трке за председника или не дам новац странци“: Наследница једне од најпознатијих компанија на свету…
Нова 05.07.2024
Наследница компаније Дизни, Абигејл Дизни, изјавила је да ће обуставити донације Демократској странци док садашњи председник Џо Бајден не одустане од трке за реизбор, након лошег наступа у дебати са републиканским ривалом… »
НИН 05.07.2024
Наследница Дизнија обуставља донације демократама док Бајден не одустане од трке
Еуроневс 05.07.2024
Наследница компаније Дизни Абигејл Дизни, изјавила је да ће обуставити донације Демократској странци док садашњи председник Џо Бајден не одустане од трке за реизбор, након лошег наступа у дебати са републиканским ривалом… »
Наследница империје „Дизни” увела санкције америчким демократама Нема донација док Бајден не одустане од председничке трке!…
Дневник 05.07.2024
ВАШИНГТОН: Наследница компаније Дизни, Абигејл Дизни, изјавила је да ће обуставити донације Демократској странци док садашњи председник Џо Бајден не одустане од трке за реизбор, након лошег наступа у дебати са републиканским… »
Телеграф 05.07.2024
Она је упозорила да ће демократе изгубити уколико Бајден не одустане и додала да ће последице губитка бити ''заиста страшне''. Наследница компаније Дизни, Абигејл Дизни, изјавила је да ће обуставити донације Демократској странци… »
Вести дана »

Трамп се обрушио на Индију, Русију и Димитрија Медведева: „Могу заједно да униште своје пропале економије, пропали бивши председник да припази шта прича“
Нова пре 1 сатјош 26 повезаних

Нови Пазар, Раднички и Партизан вечерас играју реванше 2. кола квалификација за ЛК
РТВ пре 47 минутајош 27 повезаних

Протест грађана испред зграде правосудних органа у Новом Пазару
Недељник пре 52 минутајош 15 повезаних

УЖИВО Полиција и грађани испред Скупштине Новог Сада, Мићин поново о одлуци о споменику
Радио 021 пре 12 минутајош 15 повезаних