Povezane vesti

Meštani naselja Loznica u Čačku žale za svojom oazom: Neko je posekao stoletna stabla i uništio pravi mali raj (foto)

Meštani naselja Loznica u Čačku žale za svojom oazom: Neko je posekao stoletna stabla i uništio pravi mali raj (foto)

Kurir 05.07.2024
Čačak – U čačanskom naselju Loznica, svega četiri kilometra od samog centra grada nalazi se Rović česma, oaza mira i tišine i u letnjim danima omiljeno odmorište meštana ovog sela. Međutim, ono što je decenijama ljubomorno čuvano od očiju… »
"Neko je uništio parče raja na zemlji": Seča bagrenja zabolela meštanina čačanskog sela

"Neko je uništio parče raja na zemlji": Seča bagrenja zabolela meštanina čačanskog sela

Telegraf 05.07.2024
"Samo da su rekli, ja bih dao tri, četiri najveća drveta iz moje šume za taj jedan bagrem" U čačanskom naselju Loznica, svega četiri kilometra od samog centra grada nalazi se Rović česma, oaza mira i tišine i u letnjim danima omiljeno odmorište… »
Ne lomite mi bagrenje: Posečena stoletna stabla u malom raju u Čačku: Meštani žale za oazom, neki su čak nudili i svoju…

Ne lomite mi bagrenje: Posečena stoletna stabla u malom raju u Čačku: Meštani žale za oazom, neki su čak nudili i svoju…

Blic 04.07.2024
U čačanskom naselju Loznica, svega četiri kilometra od samog centra grada nalazi se Rović česma, oaza mira i tišine i u letnjim danima omiljeno odmorište meštana ovog sela. Međutim, ono što je decenijama ljubomorno čuvano od očiju prolaznika… »

Vesti dana »