Повезане вести

"С ове дистанце бих такође осудио њено понашање, али..." Огласио се Жика Јакшић и проговорио о сукобу са Ћеранићком: Жао ми…

"С ове дистанце бих такође осудио њено понашање, али..." Огласио се Жика Јакшић и проговорио о сукобу са Ћеранићком: Жао ми…

Курир 05.07.2024
Жика Јакшић огласио се након што је Милена Ћеранић жестоко ударила на њега у једном интервјуу. Милена Ћеранић је након учешћа у ријалитију Фарма избачена из Гранд фамилије, а љутњу и гнев према њима никада није крила, док за… »
"Доживела сам издају, он је нечовек" Милена Ћеранић се обрушила на Жику Јакшића: Покушао је да омаловажи моје достојанство...…

"Доживела сам издају, он је нечовек" Милена Ћеранић се обрушила на Жику Јакшића: Покушао је да омаловажи моје достојанство...…

Курир 05.07.2024
Милена Ћеранић своју каријеру започела је у "Гранду" али је потом раскинула сарадњу са њима, те данас нема лепо мишљење о Лепој Брени, Саши Поповићу, као ни о Жики Јакшићу. Певачица се недавно обрушила Гранд, а сада није… »
Навукла је гнев, осудили смо је и жао ми је: Жика о сукобу с Миленом Ћеранић - Учествовали смо у јавном линчу

Навукла је гнев, осудили смо је и жао ми је: Жика о сукобу с Миленом Ћеранић - Учествовали смо у јавном линчу

Мондо 05.07.2024
Жика Јакшић огласио се након што је Милена Ћеранић жестоко ударила на њега у једном интервјуу. Жика Јакшић огласио се након што је Милена Ћеранић жестоко ударила на њега у једном интервјуу. Певачица Милена Ћеранић је након… »
"Сви смо учествовали у јавном линчу, жао ми је": Жика Јакшић проговорио о сукобу са Миленом Ћеранић: "Она још није достигла…

"Сви смо учествовали у јавном линчу, жао ми је": Жика Јакшић проговорио о сукобу са Миленом Ћеранић: "Она још није достигла…

Блиц 04.07.2024
Некадашњи челник "Гранда" осврнуо се на однос ове продукције према певачици после њеног учешћа у једном ријалитију. Милена Ћеранић недавно је поново коментарисала њено учешће у ријалитију, након којег је ушла у сукоб са… »

Вести дана »