Povezane vesti
"Žena koja me je rodila i preporodila..." Sloba Radanović podelio emotivnu objavu, fotografijom sa majkom raznežio sve
Kurir 05.07.2024
Pevač Sloba Radanović neposredan je sa svojim fanovima, te neretko sa njima deli trenuitke iz privatnog života. On je ovog puta odlučio da sa njima podeli fotografiju sa dve najvoljenije žene u njegovom životu - sa majkom i suprugom. View this post on… »
"Žena koja me rodila i žena koja me je preporodila": Sloba fotografijom raznežio sve, njegova majka u bolničkom krevetu
Blic 05.07.2024
Pevač Sloba Radanović oduševio je svoje pratioce na Instagramu novom fotografijom sa majkom Draginjom i suprugom Jelenom. Poznato je da je Sloba veoma vezan za svoju majku i da on i njegova supruga, sa sinom Damjanom koriste svaku priliku da provedu što… »
Vesti dana »
„Novak nije imao snage ni da se smori! Šta reći? Sklonila sam se“
Sport klub pre 43 minutajoš 58 povezanih
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku - Sutra hitna sednica SB UN o Libanu nakon izraelskog zauzimanja tvrđave Bofor
Euronews pre 58 minutajoš 35 povezanih
(Foto) Pljačke i neredi posle trijumfa PSŽ u Ligi šampiona: Mladić poginuo, tinejdžer u komi, uhapšeno 780 ljudi
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 49 povezanih
"Svakom dođe žuta minuta" Borko Radivojević o Mini Kostić koja je završila u Lazi: "Ko zna o čemu razmišlja", otkrio šta joj želi
Blic pre 49 minutajoš 23 povezane
UŽIVO - Ko ne zna, nikad ne bi pogodio da se u Nišu igra za titulu prvaka Srbije
Sportske.net pre 1 satjoš 32 povezane