Povezane vesti
"Žena koja me je rodila i preporodila..." Sloba Radanović podelio emotivnu objavu, fotografijom sa majkom raznežio sve
Kurir 05.07.2024
Pevač Sloba Radanović neposredan je sa svojim fanovima, te neretko sa njima deli trenuitke iz privatnog života. On je ovog puta odlučio da sa njima podeli fotografiju sa dve najvoljenije žene u njegovom životu - sa majkom i suprugom. View this post… »
"Žena koja me rodila i žena koja me je preporodila": Sloba fotografijom raznežio sve, njegova majka u bolničkom krevetu
Blic 05.07.2024
Pevač Sloba Radanović oduševio je svoje pratioce na Instagramu novom fotografijom sa majkom Draginjom i suprugom Jelenom. Poznato je da je Sloba veoma vezan za svoju majku i da on i njegova supruga, sa sinom Damjanom koriste svaku priliku da provedu… »
Vesti dana »

Protest u Novom Sadu zbog ukidanja pritvora aktivistima SNS-a i napada na profesorku
Serbian News Media pre 33 minutajoš 34 povezane

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih

SRCE: Suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS, MUP da saopšti detalje o suspenziji
Beta pre 3 satajoš 16 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 4 satijoš 15 povezanih

Protest ispred Pravnog fakulteta u Beogradu, protestna šetnja u Novom Sadu
RTS pre 3 minutajoš 63 povezane