Povezane vesti
"Žena koja me je rodila i preporodila..." Sloba Radanović podelio emotivnu objavu, fotografijom sa majkom raznežio sve
Kurir 05.07.2024
Pevač Sloba Radanović neposredan je sa svojim fanovima, te neretko sa njima deli trenuitke iz privatnog života. On je ovog puta odlučio da sa njima podeli fotografiju sa dve najvoljenije žene u njegovom životu - sa majkom i suprugom. View this post… »
"Žena koja me rodila i žena koja me je preporodila": Sloba fotografijom raznežio sve, njegova majka u bolničkom krevetu
Blic 05.07.2024
Pevač Sloba Radanović oduševio je svoje pratioce na Instagramu novom fotografijom sa majkom Draginjom i suprugom Jelenom. Poznato je da je Sloba veoma vezan za svoju majku i da on i njegova supruga, sa sinom Damjanom koriste svaku priliku da provedu… »
Vesti dana »
Završen plenum studenata u Rektoratu, traži se privođenje odgovornih za napade na studente
Beta pre 2 satajoš 118 povezanih
Evo kada će padati sneg: Oglasio se RHMZ sa najnovijim informacijama
Telegraf pre 40 minutajoš 29 povezanih
U Kragujevcu obeleženo 70 godina privrednog pravosuđa Republike Srbije Na Šumadija sajmu otvoren „Auto expo 2024“ Lazović: Koncert Jelene Karleuše neće biti finansiran iz gradskog budžeta Vodič kroz post- danas posna sarma!
U centar pre 5 satijoš 19 povezanih
STRANI TURISTI OBOŽAVAJU OVE DVE SRPSKE PLANINE: Broj gostiju veći za trećinu, najviše Rusa
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih