Повезане вести
"Жена која ме је родила и препородила..." Слоба Радановић поделио емотивну објаву, фотографијом са мајком разнежио све
Курир 05.07.2024
Певач Слоба Радановић непосредан је са својим фановима, те неретко са њима дели тренуитке из приватног живота. Он је овог пута одлучио да са њима подели фотографију са две највољеније жене у његовом животу - са мајком и… »
"Жена која ме родила и жена која ме је препородила": Слоба фотографијом разнежио све, његова мајка у болничком кревету
Блиц 05.07.2024
Певач Слоба Радановић одушевио је своје пратиоце на Инстаграму новом фотографијом са мајком Драгињом и супругом Јеленом. Познато је да је Слоба веома везан за своју мајку и да он и његова супруга, са сином Дамјаном користе… »
Вести дана »

Одржана војна парада: Прелетели и француски рафали, приказан израелски лансер ракета великог домета
Бета пре 22 минутајош 92 повезане

Отказани летови широм Европе! Драма на аеродромима: Жесток хакерски напад тотално пореметио систем
Блиц пре 2 сатајош 19 повезаних

Велика војна парада "Снага јединства" – "хермес" и "ПУЛС" први пут пред српском јавношћу, лет француских "рафала"
РТС пре 27 минутајош 20 повезаних

Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТС пре 1 сатјош 24 повезане