Повезане вести
Тортура у Гучи: Полиција прво негирала, али је министар покренуо поступак против двојице полицајаца
Н1 Инфо 05.07.2024
Нови случај полицијске тортуре. Радован Ђенадић из Гуче тврди да су га двојица полицајаца извела са прославе рођења детета са друштвом у кафићу. Наводно, само због тога што код себе није имао личну карту. Каже да су га одвели… »
„Један је дежурао на путу, а након пребијања су ми рекли ‘био си добар’, ниси викао“: Радован ког су полицајци малтретирали…
Нова 05.07.2024
Радован Ђенадић који је прексиноћ брутално претучен од двојице полицајаца у Гучи каже за Нову да се неће зауставити док његове мучитеље не стигне правда. На наше питање како реагује на суспензију полицијских службеника, он… »
Нова бруталност: Полицајци из Лучана умлатили човека у шуми јер није имао личну карту
Време 05.07.2024
Наложена је истрага због наводне полицијске бруталности, коју је након мучне ноћи пријавио Радован Ђенадић из Гуче. Он тврди да су га два полицајца одвезла у Горњи Дубац где су га тукли и понижавали, због тога што није имао… »
Ђенадић: Након прославе рођења ћерке, малтретирали ме и тукли полицајци, страхујемо шта ће нам се десити
Н1 Инфо 05.07.2024
Радован Ђенадић из Гуче, који тврди да је у среду увече био жртва стравичне полицијске тортуре службеника МУП из његовог града, који су га, како каже, извели из кафића док је славио са пријатељима рођење ћерке, подвлачи да ће… »
Ђенадић: Након прославе рођења ћерке, малтретирали ме и тукли полицајци, страхујемо шта ће нам се десити
Нови магазин 05.07.2024
Радован Ђенадић из Гуче, који тврди да је у среду увече био жртва стравичне полицијске тортуре службеника МУП из његовог града, који су га, како каже, извели из кафића док је славио са пријатељима рођење ћерке, подвлачи да ће… »
„Размишљам да ли ће неко нешто да ми уради током ноћи, да не бих говорио јавно“: Ово је Радован из Гуче ког су на прослави…
Нова 05.07.2024
Вести дана »
Кијев: Развили смо пресретаче за руске дронове; Москва: Европске фабрике оружја за Украјину потенцијалне мете
РТС пре 1 сатјош 1 повезана
Јутро свеже, у току дана сунчано и топло: Температура до 26 степени
Невсмакс Балканс пре 5 минутајош 7 повезаних
Како су путници савладали пилота који је напао колегу: Намеравао да сруши авион, понирао скоро до брзине звука
Аеро.рс пре 1 сатјош 8 повезаних
Европска Србија: Зауставити насиље пре него што буде касно
Глас Шумадије пре 29 минутајош 2 повезане
Паунови "орлови" на тешком искушењу у Минхену: Када и где можете да гледате меч Лиге нација Немачка - Србија?
Курир пре 5 минутајош 5 повезаних