Povezane vesti
Rada Manojlović priželjkuje penzionisanog sportistu: Želim da se fokusira samo na mene!
Svet plus 05.07.2024
Rada Manojlović iznenadila je sve, kada je u emisiji otkrila da bi volela da ima dečka koji je sportista u penziji. Pevačica Rada Manojlović, gostujući u emisiji "Divan show," otvoreno je govorila o svojim dosadašnjim vezama i izazovima koje je… »
„Problem je u meni“: Rada Manojlović iskreno o ljubavi, otkrila kakvog muškarca priželjkuje
Nova 05.07.2024
Pevačica Rada Manojlović imala je nekoliko neuspešnih veza, te se neretko šali na svoj račun kada je ljubav u pitanju. Na početku karijere bila je u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem, a potom sa košarkašem Momirom Gajićem sa kojim je bila tri… »
"Moje poslednje tri veze su trajale 16 godina, pokidala sam se": Rada Manojlović iskreno o ljubavi, priznala kakvog sada…
Blic 05.07.2024
Pevačica Rada Manojlović imala je nekoliko neuspešnih veza, te se neretko šali na svoj račun kada je ljubav u pitanju. Na početku karijere bila je u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem, a potom sa košarkašem Momirom Gajićem sa kojim je bila tri… »
Rada hoće pezionera, ali ne bilo kakvog: Otkrila kakvog muškarca želi i šta joj je Lane Gutović rekao
Mondo 05.07.2024
Rada Manojlović progovorila je o muškarcima i otkrila kakvog priželjkuje za vezu. Rada Manojlović progovorila je o muškarcima i otkrila kakvog priželjkuje za vezu. Pevačica Rada Manojlović je na početku karijere u Grandu bila u romantičnoj vezi… »
Vesti dana »
Rektor Univerziteta u Beogradu: Rješenje je da se zahtjevi ispune
Al Jazeera pre 1 satjoš 39 povezanih
Zabranjen rad domu za stare u Barajevu u kome je u požaru stradalo osam ljudi
NIN pre 3 satajoš 56 povezanih
Nova ekonomija o slučaju nadstrešnica: Vučićeva bliska saradnica sazivala i vodila sastanke institucija o radovima na železnici
Nova pre 11 satijoš 8 povezanih