Povezane vesti
Nick Kyrgios uživo prozvao Novaka Djokovića i nasmejao svet: I dalje mi se ne svidjaš!
Svet plus 05.07.2024
Nick Kyrgios, na ovogodišnjem Wimbledonu radi kao stručni konsultatn za BBC. Poznat kao osoba koja voli da se šali, ni ovoga puta mu nije promaklo, a da ne "potkači", Novaka Djokovića sa kojim je poslednjih godina u sjajnim odnosima. Na ovogodišnjem… »
Alkaraza si pustio, a mene nisi! Kirjos u programu uživo "potkačio" Đokovića i nasmejao svet - "Novače, i dalje mi se ne…
Kurir 05.07.2024
Nik Kirjos zbog povrede ne učestvuje na ovogodišnjem Vimbldonu, ali zato radi kao stručni konsultant na "BBC". Komentarisao je juče meč Kamerona Norija i Džeka Drejpera, i tom prilikom se dotakao srpskog asa, Novaka Đokovića, a njegova izjava nasmejala… »
Kirjos u programu uživo pomenuo Đokovića: "Novače, ako ovo slušaš, i dalje mi se ne sviđaš zbog jedne stvari"
Telegraf 05.07.2024
Ne može Australijanac nikako da prežali taj Vimbldon. Dobio je Nik Kirjos novi posao tokom ovogodišnjeg Vimbldona, gde ne učestvuje zbog povrede, te je angažovan od strane BBC-ja da komentariše mečeve na pomenutom Grend slemu! Tako je tokom duela između… »
Vesti dana »

Evropska komisija uplatila Srbiji 51,7 miliona evra pretfinansiranja iz Plana rasta EU
Serbian News Media pre 3 satajoš 20 povezanih

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 4 satijoš 23 povezane

Prijatelj žike jakšića otkrio detalje o njegovom zdravstvenom stanju: ''Javili su mi da...''
Kurir pre 34 minutajoš 38 povezanih

Manojlović (Kreni - Promeni): Provladin tabloid Informer pokušava da zastraši sudije, crta im mete
Beta pre 59 minutajoš 55 povezanih

Smenjeni članovi Odbora direktora NIS-a: Danica Drašković i Goran Knežević zamenjeni Irenom Vujović i Milanom Đurićem
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 25 povezanih