Povezane vesti
Alkaraza si pustio, a mene nisi! Kirjos u programu uživo "potkačio" Đokovića i nasmejao svet - "Novače, i dalje mi se ne…
Kurir 05.07.2024
Nik Kirjos zbog povrede ne učestvuje na ovogodišnjem Vimbldonu, ali zato radi kao stručni konsultant na "BBC". Komentarisao je juče meč Kamerona Norija i Džeka Drejpera, i tom prilikom se dotakao srpskog asa, Novaka Đokovića, a njegova izjava nasmejala… »
Kirjos u programu uživo pomenuo Đokovića: "Novače, ako ovo slušaš, i dalje mi se ne sviđaš zbog jedne stvari"
Telegraf 05.07.2024
Ne može Australijanac nikako da prežali taj Vimbldon. Dobio je Nik Kirjos novi posao tokom ovogodišnjeg Vimbldona, gde ne učestvuje zbog povrede, te je angažovan od strane BBC-ja da komentariše mečeve na pomenutom Grend slemu! Tako je tokom duela između… »
Vesti dana »
RHMZ: Posle toplih dana, u Novi Sad stigla promena vremena, evo šta nas čeka do kraja sedmice
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 26 povezanih
Mali: Večeras ističe rok za prijavu za 6.000 dinara – isplata počinje sutra
Glas Zapadne Srbije pre 17 minutajoš 28 povezanih
"Očekujem ostavku Merca"! Najgori rezultat CDU u istoriji stranke, nije prešla cenzus! Crno jutro svanulo kancelaru i Putinu, AfD ostao bez jedine nade da vlada
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih
BBC: Izbori u Rusiji nisu nikoga iznenadili, ali je ključno kako će ih Kremlj koristiti
Pravo u centar pre 32 minutajoš 31 povezana
Gori zgrada u Novom Sadu: Hitna evakuacija 32 stanara, povređene četiri osobe VIDEO
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih