Povezane vesti
„Novače, ako ovo slušaš, i dalje mi se ne sviđaš“: Kirjos u programu uživo poslao poruku zbog najvećeg bola u karijeri…
Nova 05.07.2024
Jednu stvar Nik Kirjos nikada neće moći da prežali. Mislio je da je to trenutak kada će naplatiti sve što je radio, ali se onda pojavio Novak Đoković. Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet. Srpski teniser ga je savladao u vimbldonskom… »
Kirjos: "Novače, ako me slušaš, ovo mi se ne sviđa!"
Sportske.net 05.07.2024
Nik Kirjos je i ove godine odsutan sa svog omiljenog turnira, ne igra Vimbldon, već radi kao stručni konsultant na "Bi-bi-siju". Tokom duela Kamerona Norija i Džeka Drejpera je imao poruku za srpskog tenisera Novaka Đokovića. Podsetimo, njih dvojica su… »
Kirjos: "Novače, i dalje mi se ne sviđaš"
B92 05.07.2024
Australijski teniser Nik Kirjos našalio se tokom komentarisanja meča na Vimbldonu. Kirjos radi kao stručni konsultant za "BBC", da bi tokom duela Kamerona Norija i Džeka Drejpera spomenuo i sedmostrukog šampiona. Poznato je da njih dvojica nisu imali… »
Vesti dana »
RHMZ: Danas kraj toplotnog talasa i stiže naoblačenje sa kišom
Naslovi.ai pre 5 satijoš 20 povezanih
Studenti: Registrovano nekoliko lažnih udruženja koja u imenu sadrže studentsku listu
Beta pre 4 satijoš 30 povezanih
Šarović podržao STUDENTSKU LISTU: Pozvao opoziciju da ne rasipa glasove! Šarović podržao STUDENTE
Volim Zrenjanin pre 31 minutajoš 28 povezanih
Suđenje studentima odloženo na naodređeno vreme dok apelacija ne odluči o dokazima
Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih